Nabeschouwing Feyenoord - Napoli (2-1) || Champions League 2017/2018

Woensdag 6 december 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Feyenoord het woensdag 6 december 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Napoli (2-1)

Het Champions League duel tussen Feyenoord en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 2-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Napoli kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van P. Zielinski. Feyenoord kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Jorgensen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut kreeg T. Vilhena van Feyenoord voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Feyenoord de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. St Juste namens Feyenoord in de 91e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Oliver, waardoor Feyenoord een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Feyenoord - Napoli 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Napoli Doelpunt P. Zielinski Napoli 0-1
28' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. Vilhena Feyenoord
33' Doelpunt Feyenoord Doelpunt N. Jorgensen met assist van S. Berghuis Feyenoord 1-1
60' Wissel Napoli Wissel M. Rog voor Allan Napoli
64' Wissel Napoli Wissel M. Rui voor C. Maggio Napoli
72' Wissel Feyenoord Wissel S. Larsson voor S. Berghuis Feyenoord
74' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor J. Callejon Napoli
76' Wissel Feyenoord Wissel J. St Juste voor B. Nieuwkoop Feyenoord
79' Gele kaart Napoli Gele kaart voor D. Mertens Napoli
81' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. St Juste Feyenoord
83' Tweede gele kaart Feyenoord Tweede gele kaart voor T. Vilhena Feyenoord
91' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. St Juste met assist van R. Tapia Feyenoord 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Napoli
Opstellingen Feyenoord - Napoli

Voorbeschouwing Feyenoord - Napoli

Feyenoord en Napoli spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Napoli in de Champions League vond plaats op 26 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 1 keer wist de ploeg van Feyenoord te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Feyenoord. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Feyenoord 0
Winst Napoli 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 4e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 3e plaats.