Nabeschouwing FH - Maribor (0-1) || Champions League 2017/2018

Woensdag 2 augustus 2017 - 20:30 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt FH het woensdag 2 augustus 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Maribor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kaplakrikavöllur in Hafnarfjörður.

Via de FH - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FH - Maribor (0-1)

Het Champions League duel tussen FH en Maribor is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door M. Tavares, waarmee Maribor met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Maribor dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Maribor de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE FH - Maribor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FH - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Viler Maribor
50' Gele kaart Maribor Gele kaart voor B. Vrhovec Maribor
56' Gele kaart FH Gele kaart voor K. Doumbia FH
69' Gele kaart FH Gele kaart voor D. Vidarsson FH
73' Wissel FH Wissel R. Crawford voor T. Valdimarsson FH
74' Gele kaart FH Gele kaart voor A. Gudnason FH
75' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Suler Maribor
77' Wissel Maribor Wissel G. Bajde voor D. Bohar Maribor
83' Wissel Maribor Wissel D. Hotic voor V. Ahmedi Maribor
89' Wissel FH Wissel K. Gudmundsson voor B. Olafsson FH
92' Doelpunt Maribor Doelpunt M. Tavares met assist van L. Zahovic Maribor 0-1
93' Gele kaart Maribor Gele kaart voor A. Rajcevic Maribor
93' Gele kaart FH Gele kaart voor P. Vidarsson FH
94' Wissel Maribor Wissel A. Pihler voor B. Vrhovec Maribor
95' Gele kaart FH Gele kaart voor B. Bodvarsson FH
95' Gele kaart Maribor Gele kaart voor D. Hotic Maribor
Video hoogtepunten en samenvatting FH - Maribor
Opstellingen FH - Maribor

Voorbeschouwing FH - Maribor

FH en Maribor spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen FH en Maribor in de Champions League vond plaats op 26 juli 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Maribor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Maribor favoriet. 1 keer wist de ploeg van FH te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FH. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.