Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Honvéd (2-1) || Champions League 2017/2018

Woensdag 12 juli 2017 - 19:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Hapoel Be'er Sheva het woensdag 12 juli 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Honvéd. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium (Be’ér Shéva (Beer Sheva) ) in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - Honvéd live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Honvéd (2-1)

Het Champions League duel tussen Hapoel Be'er Sheva en Honvéd is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door M. Vitor, waarmee Hapoel Be'er Sheva met 1-0 de leiding nam. Hapoel Be'er Sheva vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Einbinder op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Honvéd de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Lanzafame. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Honvéd kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Hapoel Be'er Sheva een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Hapoel Be'er Sheva - Honvéd
2
1
LIVE Hapoel Be'er Sheva - Honvéd 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - Honvéd teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor I. Lovric Honvéd
35' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt M. Vitor met assist van M. Melikson Hapoel Be'er Sheva 1-0
52' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt D. Einbinder met assist van A. Nwakaeme Hapoel Be'er Sheva 2-0
63' Doelpunt Honvéd Doelpunt D. Lanzafame met assist van Z. Laczko Honvéd 2-1
65' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel M. Ghadir voor M. Radi Hapoel Be'er Sheva
69' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor S. Tzedek Hapoel Be'er Sheva
69' Wissel Honvéd Wissel Danilo voor Z. Poloskei Honvéd
70' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor Z. Laczko Honvéd
71' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel E. Barda voor B. Sahar Hapoel Be'er Sheva
73' Wissel Honvéd Wissel D. Bobal voor Z. Laczko Honvéd
81' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel M. Ohana voor M. Melikson Hapoel Be'er Sheva