Nabeschouwing Hoffenheim - Liverpool (1-2) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 15 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Hoffenheim het dinsdag 15 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in PreZero Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Liverpool (1-2)

Het Champions League duel tussen Hoffenheim en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Bjorn Kuipers geëindigd in een 1-2 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Kramaric van TSG Hoffenheim via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 35 minuten was het T. Alexander-Arnold die Liverpool op een 0-1 voorsprong zette. Een eigen doelpunt van H. Nordtveit zorgde ervoor dat Liverpool in de 74e minuut op 0-2 kwam te staan.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat M. Uth namens TSG Hoffenheim in de 87e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bjorn Kuipers, waardoor Liverpool een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Hoffenheim - Liverpool 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty gemist TSG Hoffenheim Penalty gemist A. Kramaric TSG Hoffenheim
34' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor E. Bicakcic TSG Hoffenheim
35' Doelpunt Liverpool Doelpunt T. Alexander-Arnold Liverpool 0-1
51' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor E. Can Liverpool
52' Wissel TSG Hoffenheim Wissel H. Nordtveit voor E. Bicakcic TSG Hoffenheim
53' Wissel TSG Hoffenheim Wissel N. Amiri voor L. Rupp TSG Hoffenheim
55' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor T. Alexander-Arnold Liverpool
63' Wissel Liverpool Wissel J. Milner voor J. Henderson Liverpool
70' Wissel TSG Hoffenheim Wissel M. Uth voor S. Gnabry TSG Hoffenheim
74' Eigen doelpunt Liverpool Eigen doelpunt H. Nordtveit J. Milner Liverpool 0-2
76' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor B. Hubner TSG Hoffenheim
84' Wissel Liverpool Wissel D. Solanke voor R. Firmino Liverpool
87' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt M. Uth met assist van H. Nordtveit TSG Hoffenheim 1-2
89' Wissel Liverpool Wissel M. Grujic voor S. Mane Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Liverpool
Opstellingen Hoffenheim - Liverpool

Voorbeschouwing Hoffenheim - Liverpool

Hoffenheim en Liverpool spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bjorn Kuipers en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hoffenheim en Liverpool elkaar treffen in de Champions League.