Nabeschouwing Honvéd - Hapoel Be'er Sheva (2-3) || Champions League 2017/2018

Woensdag 19 juli 2017 - 21:15 uur



In de Champions League 2017/2018 neemt Honvéd het woensdag 19 juli 2017 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Hapoel Be'er Sheva. De wedstrijd wordt gespeeld in Bozsik Stadion in Budapest.

Via de Honvéd - Hapoel Be'er Sheva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Honvéd - Hapoel Be'er Sheva (2-3)

Het Champions League duel tussen Honvéd en Hapoel Be'er Sheva is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Ogu, waarmee Hapoel Be'er Sheva met 0-1 de leiding nam. Hapoel Be'er Sheva vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Nwakaeme op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Honvéd vervolgens op 1-2. Het was D. Lanzafame die vanaf 11 meter wist te scoren in de 47e minuut.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Barath de 2-2 maakte voor Honvéd. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Hapoel Be'er Sheva dat in de 84e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Nwakaeme de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Hapoel Be'er Sheva.

Wedstrijdstatistieken Honvéd - Hapoel Be'er Sheva
Goals
2
3
LIVE Honvéd - Hapoel Be'er Sheva 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Honvéd - Hapoel Be'er Sheva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt J. Ogu Hapoel Be'er Sheva 0-1
16' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt A. Nwakaeme met assist van M. Melikson Hapoel Be'er Sheva 0-2
27' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor G. Nagy Honvéd
34' Wissel Honvéd Wissel K. Kabangu voor Z. Poloskei Honvéd
36' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel E. Barda voor B. Sahar Hapoel Be'er Sheva
47' Penalty Honvéd Penalty D. Lanzafame Honvéd 1-2
56' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel M. Ohayon voor M. Korhut Hapoel Be'er Sheva
63' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel M. Ghadir voor E. Barda Hapoel Be'er Sheva
69' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor Z. Laczko Honvéd
72' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor D. Bobal Honvéd
73' Doelpunt Honvéd Doelpunt B. Barath met assist van K. Kabangu Honvéd 2-2
74' Wissel Honvéd Wissel B. Tomosvari voor Z. Laczko Honvéd
84' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt A. Nwakaeme Hapoel Be'er Sheva 2-3
90' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor B. Tomosvari Honvéd
91' Gele kaart Honvéd Gele kaart voor B. Barath Honvéd
Video hoogtepunten en samenvatting Honvéd - Hapoel Be'er Sheva
Opstellingen Honvéd - Hapoel Be'er Sheva

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Honvéd - Hapoel Be'er Sheva

Honvéd en Hapoel Be'er Sheva spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Honvéd en Hapoel Be'er Sheva in de Champions League vond plaats op 12 juli 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Hapoel Be'er Sheva favoriet. 1 keer wist de ploeg van Honvéd te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Honvéd. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Honvéd 0
Winst Hapoel Be'er Sheva 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Honvéd - Hapoel Be'er Sheva Opstelling Honvéd Opstelling Hapoel Be'er Sheva Live Honvéd - Hapoel Be'er Sheva Live Honvéd - Hapoel Be'er Sheva kijken Honvéd - Hapoel Be'er Sheva kijken Live Honvéd - Hapoel Be'er Sheva stream Honvéd - Hapoel Be'er Sheva Fox Sports Nabeschouwing Honvéd - Hapoel Be'er Sheva Uitslag Honvéd - Hapoel Be'er Sheva Statistieken Honvéd - Hapoel Be'er Sheva Champions League 2017/2018 Honvéd - Hapoel Be'er Sheva wedden Honvéd - Hapoel Be'er Sheva gokken Honvéd - Hapoel Be'er Sheva Unibet