Nabeschouwing Juventus - Bayer Leverkusen (3-0) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 1 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Juventus het dinsdag 1 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Bayer Leverkusen (3-0)

Het Champions League duel tussen Juventus en Bayer Leverkusen is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 3-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door G. Higuain, waarmee Juventus met 1-0 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Bernardeschi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was C. Ronaldo van Juventus die de 3-0 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter William Collum, waardoor Juventus een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Juventus - Bayer Leverkusen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Higuain Juventus 1-0
19' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Aranguiz Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel N. Amiri voor K. Demirbay Bayer 04 Leverkusen
55' Gele kaart Juventus Gele kaart voor J. Cuadrado Juventus
62' Doelpunt Juventus Doelpunt F. Bernardeschi Juventus 2-0
68' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor L. Alario Bayer 04 Leverkusen
74' Wissel Juventus Wissel R. Bentancur voor S. Khedira Juventus
78' Wissel Juventus Wissel A. Ramsey voor F. Bernardeschi Juventus
80' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel D. Sinkgraven voor Aranguiz Bayer 04 Leverkusen
83' Wissel Juventus Wissel P. Dybala voor G. Higuain Juventus
89' Doelpunt Juventus Doelpunt C. Ronaldo met assist van P. Dybala Juventus 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Bayer Leverkusen
Opstellingen Juventus - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Juventus en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Peter Bosz
Voorbeschouwing Juventus - Bayer Leverkusen

Juventus en Bayer Leverkusen spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Juventus en Bayer Leverkusen elkaar treffen in de Champions League.

Winst Juventus 0
Winst Bayer Leverkusen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus op een 3e positie staat, terwijl we Bayer Leverkusen terugvinden op de 4e plaats.