Nabeschouwing Kopenhagen - Crvena Zvezda (1-1) (6-7 na strafschoppen) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 13 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Kopenhagen het dinsdag 13 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Kopenhagen - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Crvena Zvezda (1-1) (6-7 na strafschoppen)

Het Champions League duel tussen Kopenhagen en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Gediminas Mažeika geëindigd in een overwinning voor Crvena Zvezda. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Crvena Zvezda het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 6-7 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door R. Boakye, waarmee Crvena Zvezda met 0-1 de leiding nam. FC Copenhagen kwam na 45 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. NDoye, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 54e minuut kreeg N. Milunovic van Crvena Zvezda voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Crvena Zvezda de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen.

In de 112e minuut moest FC Copenhagen verder met een man minder, nadat P. Mas een tweede gele kaart kreeg.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 6-7 score in het voordeel van Crvena Zvezda, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Kopenhagen - Crvena Zvezda 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor N. Milunovic Crvena Zvezda
17' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt R. Boakye met assist van M. Marin Crvena Zvezda 0-1
27' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor D. NDoye FC Copenhagen
28' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Borjan Crvena Zvezda
38' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor D. Jovancic Crvena Zvezda
45' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt D. NDoye met assist van P. Bengtsson FC Copenhagen 1-1
46' Wissel Crvena Zvezda Wissel Jander voor M. Rodic Crvena Zvezda
50' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor R. Boakye Crvena Zvezda
54' Tweede gele kaart Crvena Zvezda Tweede gele kaart voor N. Milunovic Crvena Zvezda
58' Wissel Crvena Zvezda Wissel R. Pankov voor J. Canas Crvena Zvezda
60' Wissel FC Copenhagen Wissel R. Falk voor J. Stage FC Copenhagen
71' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor G. Varela FC Copenhagen
74' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Mas voor C. Holse FC Copenhagen
81' Wissel Crvena Zvezda Wissel V. Simic voor R. Boakye Crvena Zvezda
81' Wissel FC Copenhagen Wissel K. Bartolec voor G. Varela FC Copenhagen
89' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor P. Mas FC Copenhagen
91' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Jevtovic voor A. Vukanovic Crvena Zvezda
108' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Ivanic Crvena Zvezda
110' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Marin Crvena Zvezda
112' Tweede gele kaart FC Copenhagen Tweede gele kaart voor P. Mas FC Copenhagen
120' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Sotiriou voor R. Falk FC Copenhagen
1' Penalty gemist in shootout Crvena Zvezda Penalty gemist in shootout M. Marin Crvena Zvezda
1' Penalty gescoord in shootout FC Copenhagen Penalty gescoord in shootout J. Wind FC Copenhagen 1-0
2' Penalty gescoord in shootout Crvena Zvezda Penalty gescoord in shootout M. Ivanic Crvena Zvezda 1-1
2' Penalty gemist in shootout FC Copenhagen Penalty gemist in shootout V. Fischer FC Copenhagen
3' Penalty gemist in shootout Crvena Zvezda Penalty gemist in shootout M. Jevtovic Crvena Zvezda
3' Penalty gescoord in shootout FC Copenhagen Penalty gescoord in shootout P. Sotiriou FC Copenhagen 2-1
4' Penalty gescoord in shootout Crvena Zvezda Penalty gescoord in shootout Jander Crvena Zvezda 2-2
4' Penalty gemist in shootout FC Copenhagen Penalty gemist in shootout P. Bengtsson FC Copenhagen
5' Penalty gescoord in shootout Crvena Zvezda Penalty gescoord in shootout R. Pankov Crvena Zvezda 2-3
5' Penalty gescoord in shootout FC Copenhagen Penalty gescoord in shootout Zeca FC Copenhagen 3-3
6' Penalty gemist in shootout Crvena Zvezda Penalty gemist in shootout D. Jovancic Crvena Zvezda
6' Penalty gemist in shootout FC Copenhagen Penalty gemist in shootout D. NDoye FC Copenhagen
7' Penalty gemist in shootout Crvena Zvezda Penalty gemist in shootout V. Simic Crvena Zvezda
7' Penalty gemist in shootout FC Copenhagen Penalty gemist in shootout K. Bartolec FC Copenhagen
8' Penalty gescoord in shootout Crvena Zvezda Penalty gescoord in shootout M. Degenek Crvena Zvezda 3-4
8' Penalty gescoord in shootout FC Copenhagen Penalty gescoord in shootout V. Nelsson FC Copenhagen 4-4
9' Penalty gescoord in shootout Crvena Zvezda Penalty gescoord in shootout M. Gobeljic Crvena Zvezda 4-5
9' Penalty gescoord in shootout FC Copenhagen Penalty gescoord in shootout S. Papagiannopoulos FC Copenhagen 5-5
10' Penalty gescoord in shootout Crvena Zvezda Penalty gescoord in shootout M. Borjan Crvena Zvezda 5-6
10' Penalty gescoord in shootout FC Copenhagen Penalty gescoord in shootout S. Grytebust FC Copenhagen 6-6
11' Penalty gescoord in shootout Crvena Zvezda Penalty gescoord in shootout R. Pankov Crvena Zvezda 6-7
11' Penalty gemist in shootout FC Copenhagen Penalty gemist in shootout J. Wind FC Copenhagen
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Crvena Zvezda
Opstellingen Kopenhagen - Crvena Zvezda
De opstellingen van Kopenhagen en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.