Nabeschouwing Kopenhagen - Vardar (4-1) || Champions League 2017/2018

Woensdag 2 augustus 2017 - 20:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Kopenhagen het woensdag 2 augustus 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vardar. De wedstrijd wordt gespeeld in Telia Parken in Copenhagen.

Via de Kopenhagen - Vardar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Vardar (4-1)

Het Champions League duel tussen Kopenhagen en Vardar is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Copenhagen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Gregus. Vardar kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Nikolov, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van T. Barseghyan kwam FC Copenhagen in de 26e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

In de 71e minuut moest FC Copenhagen verder met een man minder, nadat J. Gregus een tweede gele kaart kreeg. Na 75 minuten werd de voorsprong voor FC Copenhagen vergroot nadat F. Santander de 3-1 wist te scoren. In de 88e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van FC Copenhagen speler P. Sotiriou.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Kopenhagen.

Wedstrijdstatistieken Kopenhagen - Vardar
4
1
LIVE Kopenhagen - Vardar 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Vardar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt J. Gregus FC Copenhagen 1-0
19' Doelpunt Vardar Doelpunt B. Nikolov met assist van T. Barseghyan Vardar 1-1
26' Eigen doelpunt FC Copenhagen Eigen doelpunt T. Barseghyan B. Verbic FC Copenhagen 2-1
28' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor J. Gregus FC Copenhagen
46' Wissel Vardar Wissel V. Brdarovski voor D. Kojasevic Vardar
62' Gele kaart Vardar Gele kaart voor B. Demiri Vardar
71' Tweede gele kaart FC Copenhagen Tweede gele kaart voor J. Gregus FC Copenhagen
75' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt F. Santander met assist van P. Bengtsson FC Copenhagen 3-1
76' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor F. Santander FC Copenhagen
76' Wissel Vardar Wissel D. Blazevski voor H. Hambardzumyan Vardar
78' Wissel FC Copenhagen Wissel U. Matic voor F. Santander FC Copenhagen
82' Wissel FC Copenhagen Wissel D. Amankwaa voor Y. Toutouh FC Copenhagen
82' Wissel Vardar Wissel J. Jigauri voor S. Spirovski Vardar
83' Wissel FC Copenhagen Wissel P. Sotiriou voor A. Pavlovic FC Copenhagen
88' Penalty FC Copenhagen Penalty P. Sotiriou FC Copenhagen 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Vardar
Opstellingen Kopenhagen - Vardar

Voorbeschouwing Kopenhagen - Vardar

Kopenhagen en Vardar spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Kopenhagen en Vardar in de Champions League vond plaats op 25 juli 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vardar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Vardar favoriet. 1 keer wist de ploeg van Kopenhagen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kopenhagen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.