Nabeschouwing Legia Warszawa - Mariehamn (6-0) || Champions League 2017/2018

Woensdag 19 juli 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Legia Warszawa het woensdag 19 juli 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Mariehamn. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski Legii Warszawa im. Marszałka Józefa Piłsudskiego in Warszawa.

Via de Legia Warszawa - Mariehamn live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Legia Warszawa - Mariehamn (6-0)

Het Champions League duel tussen Legia Warszawa en Mariehamn is geëindigd in een 6-0 overwinning voor Legia Warszawa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Guilherme, waarmee Legia Warszawa met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van K. Kojola zorgde ervoor dat Legia Warszawa op 2-0 kwam te staan in de 37e minuut. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Legia Warszawa, waarmee M. Kucharczyk zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

M. Kucharczyk zette Legia Warszawa even later op 4-0 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. De 5-0 voor Legia Warszawa volgde even later in de 80e minuut nadat S. Szymanski namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 82e minuut en kwam op naam te staan van Legia Warszawa speler K. Michalak, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Legia Warszawa, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Legia Warszawa - Mariehamn
6
0
LIVE Legia Warszawa - Mariehamn 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Legia Warszawa - Mariehamn teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt Guilherme Legia Warszawa 1-0
37' Eigen doelpunt Legia Warszawa Eigen doelpunt K. Kojola S. Szymanski Legia Warszawa 2-0
40' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt M. Kucharczyk met assist van K. Maczynski Legia Warszawa 3-0
46' Wissel Legia Warszawa Wissel K. Michalak voor Guilherme Legia Warszawa
55' Penalty Legia Warszawa Penalty M. Kucharczyk Legia Warszawa 4-0
57' Wissel Legia Warszawa Wissel M. Kopczynski voor M. Pazdan Legia Warszawa
65' Wissel Legia Warszawa Wissel K. Hamalainen voor M. Kucharczyk Legia Warszawa
67' Wissel Mariehamn Wissel A. Granlund voor K. Kojola Mariehamn
75' Wissel Mariehamn Wissel J. Mattsson voor R. Sellin Mariehamn
80' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt S. Szymanski met assist van K. Hamalainen Legia Warszawa 5-0
82' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt K. Michalak Legia Warszawa 6-0
89' Wissel Mariehamn Wissel R. Amani voor A. Kangaskolkka Mariehamn
Video hoogtepunten en samenvatting Legia Warszawa - Mariehamn
Opstellingen Legia Warszawa - Mariehamn

Voorbeschouwing Legia Warszawa - Mariehamn

Legia Warszawa en Mariehamn spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Legia Warszawa en Mariehamn in de Champions League vond plaats op 12 juli 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Legia Warszawa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Legia Warszawa favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Mariehamn slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.