Nabeschouwing Linfield - La Fiorita (1-0) || Champions League 2017/2018

Woensdag 28 juni 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Linfield het woensdag 28 juni 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen La Fiorita. De wedstrijd wordt gespeeld in Windsor Park in Belfast.

Via de Linfield - La Fiorita live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Linfield - La Fiorita (1-0)

Het Champions League duel tussen Linfield en La Fiorita is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Linfield. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Linfield kreeg in de 64e minuut een strafschop toegekend, die door A. Burns werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 89 minuten was het Sukka die Linfield op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Linfield de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Linfield - La Fiorita
1
0
LIVE Linfield - La Fiorita 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Linfield - La Fiorita teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor C. Miglietta La Fiorita
60' Wissel Linfield Wissel Sukka voor N. Quinn Linfield
64' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor G. Vivan La Fiorita
64' Penalty gemist Linfield Penalty gemist A. Burns Linfield
68' Gele kaart La Fiorita Gele kaart voor A. Hirsch La Fiorita
75' Wissel Linfield Wissel C. Stewart voor A. Burns Linfield
80' Wissel La Fiorita Wissel T. Zafferani voor A. Hirsch La Fiorita
89' Doelpunt Linfield Doelpunt Sukka Linfield 1-0
94' Wissel La Fiorita Wissel A. Guidi voor E. Olcese La Fiorita
94' Wissel La Fiorita Wissel L. Lunadei voor C. Miglietta La Fiorita
95' Gele kaart Linfield Gele kaart voor Sukka Linfield