Nabeschouwing Liverpool - Sevilla (2-2) || Champions League 2017/2018

Woensdag 13 september 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Liverpool het woensdag 13 september 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Sevilla (2-2)

De Champions League 2017/2018 wedstrijd tussen Liverpool en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sevilla kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van W. Ben Yedder. Liverpool kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Firmino, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut zette M. Salah zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Liverpool de leiding in de wedstrijd nam.

Liverpool kreeg een penalty toegewezen in de 42e minuut, die werd genomen door R. Firmino. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan. Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Correa de 2-2 maakte namens Sevilla. Na 94 minuten kon J. Gomez van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Liverpool het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Liverpool - Sevilla 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van S. Escudero Sevilla 0-1
21' Doelpunt Liverpool Doelpunt R. Firmino met assist van A. Moreno Liverpool 1-1
35' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
37' Doelpunt Liverpool Doelpunt M. Salah Liverpool 2-1
38' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Banega Sevilla
39' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor A. Moreno Liverpool
42' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Pareja Sevilla
42' Penalty gemist Liverpool Penalty gemist R. Firmino Liverpool
46' Wissel Sevilla Wissel P. Sarabia voor G. Pizarro Sevilla
64' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Gomez Liverpool
69' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor W. Ben Yedder Sevilla
72' Doelpunt Sevilla Doelpunt J. Correa met assist van L. Muriel Sevilla 2-2
76' Wissel Liverpool Wissel Coutinho voor E. Can Liverpool
83' Wissel Sevilla Wissel S. Corchia voor J. Navas Sevilla
83' Wissel Liverpool Wissel D. Sturridge voor S. Mane Liverpool
89' Wissel Liverpool Wissel A. Oxlade-Chamberlain voor M. Salah Liverpool
94' Tweede gele kaart Liverpool Tweede gele kaart voor J. Gomez Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Sevilla
Opstellingen Liverpool - Sevilla

Voorbeschouwing Liverpool - Sevilla

Liverpool en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Liverpool en Sevilla elkaar treffen in de Champions League.