Nabeschouwing Ludogorets - Hapoel Be'er Sheva (3-1) || Champions League 2017/2018

Woensdag 2 augustus 2017 - 20:30 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Ludogorets het woensdag 2 augustus 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Hapoel Be'er Sheva. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - Hapoel Be'er Sheva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Hapoel Be'er Sheva (3-1)

Het Champions League duel tussen Ludogorets en Hapoel Be'er Sheva is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Wanderson, waarmee Ludogorets met 1-0 de leiding nam. Ludogorets vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Wanderson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Ludogorets, waarmee Marcelinho zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 61 minuten deed M. Ghadir iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Hapoel Be'er Sheva werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Hapoel Be'er Sheva echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. Hapoel Be'er Sheva kreeg een penalty toegewezen in de 86e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond J. Ogu die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan. Na 88 minuten kon M. Ohana van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Hapoel Be'er Sheva het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 96e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het Marcelinho van Ludogorets die voortijdig moest vertrekken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Ludogorets.

LIVE Ludogorets - Hapoel Be'er Sheva 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Hapoel Be'er Sheva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Wanderson met assist van Marcelinho Ludogorets 1-0
29' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor C. Keseru Ludogorets
33' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Wanderson met assist van S. Dyakov Ludogorets 2-0
35' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor M. Ghadir Hapoel Be'er Sheva
38' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor B. Bitton Hapoel Be'er Sheva
41' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Natanael Ludogorets
56' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Marcelinho met assist van C. Keseru Ludogorets 3-0
58' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel M. Ohana voor D. Einbinder Hapoel Be'er Sheva
59' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor M. Vitor Hapoel Be'er Sheva
61' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt M. Ghadir met assist van A. Nwakaeme Hapoel Be'er Sheva 3-1
62' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor J. Cafu Ludogorets
65' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor A. Nwakaeme Hapoel Be'er Sheva
67' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel L. Taha voor M. Melikson Hapoel Be'er Sheva
71' Wissel Ludogorets Wissel Vura voor Anicet Ludogorets
74' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor M. Ohana Hapoel Be'er Sheva
78' Wissel Ludogorets Wissel J. Paulo voor J. Cafu Ludogorets
86' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor C. Moti Ludogorets
86' Penalty gemist Hapoel Be'er Sheva Penalty gemist J. Ogu Hapoel Be'er Sheva
88' Tweede gele kaart Hapoel Be'er Sheva Tweede gele kaart voor M. Ohana Hapoel Be'er Sheva
89' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel V. Brown voor M. Ghadir Hapoel Be'er Sheva
91' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor G. Haimov Hapoel Be'er Sheva
94' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor V. Brown Hapoel Be'er Sheva
96' Rode kaart Ludogorets Rode kaart voor Marcelinho Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Hapoel Be'er Sheva
Opstellingen Ludogorets - Hapoel Be'er Sheva

Voorbeschouwing Ludogorets - Hapoel Be'er Sheva

Ludogorets en Hapoel Be'er Sheva spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gozubuyuk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ludogorets en Hapoel Be'er Sheva in de Champions League vond plaats op 26 juli 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hapoel Be'er Sheva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Hapoel Be'er Sheva favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ludogorets te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ludogorets. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.