Nabeschouwing Maribor - Liverpool (0-7) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 17 oktober 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Maribor het dinsdag 17 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Ljudski vrt in Maribor.

Via de Maribor - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Liverpool (0-7)

Het Champions League duel tussen Maribor en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Viktor Kassai geëindigd in een 0-7 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Liverpool kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van R. Firmino. Liverpool vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Coutinho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 19e minuut volgde een derde treffer van Liverpool, waarmee M. Salah zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Liverpool geen gas terug, waardoor in de 40e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Salah. De 0-5 voor Liverpool volgde even later in de 54e minuut nadat R. Firmino namens zijn team opnieuw wist te scoren. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 86e minuut was het A. Oxlade-Chamberlain van Liverpool wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Namens Liverpool mocht T. Alexander-Arnold in de 90e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 0-7.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Viktor Kassai bij een 0-7 eindstand in het voordeel van Liverpool, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Maribor - Liverpool 0-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Liverpool Doelpunt R. Firmino met assist van M. Salah Liverpool 0-1
13' Doelpunt Liverpool Doelpunt Coutinho met assist van J. Milner Liverpool 0-2
19' Doelpunt Liverpool Doelpunt M. Salah met assist van R. Firmino Liverpool 0-3
40' Doelpunt Liverpool Doelpunt M. Salah met assist van A. Moreno Liverpool 0-4
45' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Milec Maribor
54' Doelpunt Liverpool Doelpunt R. Firmino met assist van Coutinho Liverpool 0-5
57' Wissel Liverpool Wissel A. Oxlade-Chamberlain voor M. Salah Liverpool
58' Wissel Maribor Wissel D. Hotic voor M. Kramaric Maribor
58' Wissel Maribor Wissel A. Pihler voor V. Ahmedi Maribor
68' Wissel Liverpool Wissel D. Sturridge voor R. Firmino Liverpool
76' Wissel Liverpool Wissel D. Solanke voor G. Wijnaldum Liverpool
80' Gele kaart Maribor Gele kaart voor B. Vrhovec Maribor
81' Wissel Maribor Wissel J. Mesanovic voor D. Bohar Maribor
86' Doelpunt Liverpool Doelpunt A. Oxlade-Chamberlain met assist van D. Sturridge Liverpool 0-6
89' Gele kaart Maribor Gele kaart voor D. Hotic Maribor
90' Doelpunt Liverpool Doelpunt T. Alexander-Arnold Liverpool 0-7
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - Liverpool
Opstellingen Maribor - Liverpool

Voorbeschouwing Maribor - Liverpool

Maribor en Liverpool spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Viktor Kassai en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Maribor en Liverpool elkaar treffen in de Champions League.

Winst Maribor 0
Winst Liverpool 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Maribor op een 4e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 2e plaats.