Nabeschouwing Mariehamn - Legia Warszawa (0-3) || Champions League 2017/2018

Woensdag 12 juli 2017 - 20:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Mariehamn het woensdag 12 juli 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Legia Warszawa. De wedstrijd wordt gespeeld in Wiklöf Holding Arena (Maarianhamina (Mariehamn), Ahvenanmaa (Åland)) in Åland.

Via de Mariehamn - Legia Warszawa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mariehamn - Legia Warszawa (0-3)

Het Champions League duel tussen Mariehamn en Legia Warszawa is onder leiding van scheidsrechter Andrew Dallas geëindigd in een 0-3 overwinning voor Legia Warszawa. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 8 minuten. Guilherme maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Legia Warszawa vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Legia Warszawa vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Nagy op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Legia Warszawa, waarmee K. Hamalainen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Legia Warszawa gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

In de 61e minuut moest Mariehamn verder met een man minder, nadat A. Dafaa een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andrew Dallas, waardoor Legia Warszawa een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Mariehamn - Legia Warszawa 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mariehamn - Legia Warszawa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty Legia Warszawa Penalty Guilherme Legia Warszawa 0-1
40' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt D. Nagy met assist van K. Hamalainen Legia Warszawa 0-2
44' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt K. Hamalainen Legia Warszawa 0-3
55' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor M. Dabrowski Legia Warszawa
56' Gele kaart Mariehamn Gele kaart voor A. Dafaa Mariehamn
57' Wissel Legia Warszawa Wissel M. Szwoch voor M. Kopczynski Legia Warszawa
61' Tweede gele kaart Mariehamn Tweede gele kaart voor A. Dafaa Mariehamn
63' Wissel Legia Warszawa Wissel L. Moneta voor D. Nagy Legia Warszawa
64' Wissel Legia Warszawa Wissel S. Szymanski voor Guilherme Legia Warszawa
72' Wissel Mariehamn Wissel A. Granlund voor A. Maenpaa Mariehamn
79' Wissel Mariehamn Wissel R. Sid voor G. Petrovic Mariehamn
87' Wissel Mariehamn Wissel T. Wirtanen voor R. Sellin Mariehamn
88' Gele kaart Mariehamn Gele kaart voor R. Sid Mariehamn
Video hoogtepunten en samenvatting Mariehamn - Legia Warszawa
Opstellingen Mariehamn - Legia Warszawa

Voorbeschouwing Mariehamn - Legia Warszawa

Mariehamn en Legia Warszawa spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrew Dallas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mariehamn en Legia Warszawa elkaar treffen in de Champions League.