Nabeschouwing Monaco - Besiktas (1-2) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 17 oktober 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Monaco het dinsdag 17 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Besiktas (1-2)

Het Champions League duel tussen Monaco en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Milorad Mazic geëindigd in een 1-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Falcao, waarmee Monaco met 1-0 de leiding nam. Beşiktaş kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Tosun, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette C. Tosun zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Beşiktaş de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Milorad Mazic, waardoor Besiktas een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Monaco - Besiktas 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Pepe Beşiktaş
30' Doelpunt Monaco Doelpunt Falcao met assist van B. Keita Monaco 1-0
34' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Tosun met assist van R. Quaresma Beşiktaş 1-1
36' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor T. Arslan Beşiktaş
49' Gele kaart Monaco Gele kaart voor B. Keita Monaco
54' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt C. Tosun met assist van R. Babel Beşiktaş 1-2
57' Wissel Monaco Wissel Rony Lopes voor Y. Tielemans Monaco
74' Wissel Beşiktaş Wissel O. Ozyakup voor A. Talisca Beşiktaş
74' Wissel Beşiktaş Wissel G. Medel voor T. Arslan Beşiktaş
79' Wissel Monaco Wissel G. Boschilia voor D. Sidibe Monaco
89' Wissel Beşiktaş Wissel A. Negredo voor C. Tosun Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Besiktas
Opstellingen Monaco - Besiktas

Voorbeschouwing Monaco - Besiktas

Monaco en Besiktas spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Milorad Mazic en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Monaco en Besiktas elkaar treffen in de Champions League.

Winst Monaco 0
Winst Besiktas 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 4e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 1e plaats.