Nabeschouwing Monaco - Red Bull Leipzig (1-4) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 21 november 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Monaco het dinsdag 21 november 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Red Bull Leipzig. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Red Bull Leipzig live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Red Bull Leipzig (1-4)

Het Champions League duel tussen Monaco en Red Bull Leipzig is onder leiding van scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco geëindigd in een 1-4 overwinning voor Red Bull Leipzig. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Jemerson zette RB Leipzig op een 0-1 voorsprong in de 6e minuut van de wedstrijd. RB Leipzig vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Werner op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam RB Leipzig vervolgens op 0-3. Het was T. Werner die vanaf 11 meter wist te scoren in de 31e minuut.

Na 43 minuten deed Falcao iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Monaco werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 45e minuut wist N. Keita namens RB Leipzig de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alberto Undiano Mallenco en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Red Bull Leipzig.

LIVE Monaco - Red Bull Leipzig 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Red Bull Leipzig teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Eigen doelpunt RB Leipzig Eigen doelpunt Jemerson M. Sabitzer RB Leipzig 0-1
9' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt T. Werner met assist van K. Kampl RB Leipzig 0-2
31' Penalty RB Leipzig Penalty T. Werner RB Leipzig 0-3
35' Wissel RB Leipzig Wissel D. Demme voor M. Sabitzer RB Leipzig
37' Gele kaart Monaco Gele kaart voor J. Moutinho Monaco
43' Doelpunt Monaco Doelpunt Falcao met assist van Rony Lopes Monaco 1-3
45' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt N. Keita met assist van M. Halstenberg RB Leipzig 1-4
46' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Jemerson Monaco
49' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Fabinho Monaco
58' Wissel RB Leipzig Wissel Bruma voor T. Werner RB Leipzig
60' Wissel Monaco Wissel A. Diakhaby voor B. Keita Monaco
66' Wissel Monaco Wissel R. Ghezzal voor Rony Lopes Monaco
79' Wissel RB Leipzig Wissel K. Laimer voor E. Forsberg RB Leipzig
83' Wissel Monaco Wissel G. Carrillo voor J. Moutinho Monaco
84' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor Y. Poulsen RB Leipzig
85' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Jorge Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Red Bull Leipzig
Opstellingen Monaco - Red Bull Leipzig

Voorbeschouwing Monaco - Red Bull Leipzig

Monaco en Red Bull Leipzig spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Red Bull Leipzig in de Champions League vond plaats op 13 september 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Monaco 0
Winst Red Bull Leipzig 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 4e positie staat, terwijl we Red Bull Leipzig terugvinden op de 3e plaats.