Nabeschouwing Napoli - Manchester City (2-4) || Champions League 2017/2018

Woensdag 1 november 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Napoli het woensdag 1 november 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Manchester City (2-4)

Het Champions League duel tussen Napoli en Manchester City is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 2-4 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door L. Insigne, waarmee Napoli met 1-0 de leiding nam. Manchester City kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Otamendi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette J. Stones zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Manchester City de leiding in de wedstrijd nam.

Jorginho zette Napoli even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Felix Brych toegekende penalty wist te benutten. Manchester City leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 69 minuten op voorsprong na een goal van S. Aguero: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 92e minuut en kwam op naam te staan van Manchester City speler R. Sterling, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Brych bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Manchester City.

LIVE Napoli - Manchester City 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Napoli Gele kaart voor K. Koulibaly Napoli
21' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Insigne met assist van D. Mertens Napoli 1-0
31' Wissel Napoli Wissel C. Maggio voor F. Ghoulam Napoli
34' Doelpunt Manchester City Doelpunt N. Otamendi met assist van I. Gundogan Manchester City 1-1
48' Doelpunt Manchester City Doelpunt J. Stones met assist van L. Sane Manchester City 1-2
62' Penalty Napoli Penalty Jorginho Napoli 2-2
69' Doelpunt Manchester City Doelpunt S. Aguero Manchester City 2-3
71' Wissel Manchester City Wissel D. Silva voor I. Gundogan Manchester City
75' Wissel Napoli Wissel M. Rog voor Allan Napoli
76' Wissel Manchester City Wissel B. Silva voor S. Aguero Manchester City
82' Wissel Napoli Wissel A. Ounas voor Jorginho Napoli
90' Wissel Manchester City Wissel Gabriel Jesus voor L. Sane Manchester City
92' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor N. Otamendi Manchester City
92' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling met assist van K. de Bruyne Manchester City 2-4
94' Gele kaart Napoli Gele kaart voor D. Mertens Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Manchester City
Opstellingen Napoli - Manchester City

Voorbeschouwing Napoli - Manchester City

Napoli en Manchester City spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Manchester City in de Champions League vond plaats op 17 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester City. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Napoli als Manchester City wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Napoli 1
Winst Manchester City 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Napoli op een 3e positie staat, terwijl we Manchester City terugvinden op de 1e plaats.