Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Rijeka (2-1) || Champions League 2017/2018

Woensdag 16 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Olympiakos Piraeus het woensdag 16 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rijeka. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki (Pireás (Piraeus)) in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Rijeka live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Rijeka (2-1)

Het Champions League duel tussen Olympiakos Piraeus en Rijeka is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door A. Heber, waarmee Rijeka met 0-1 de leiding nam. Olympiakos Piraeus kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Odjidja-Ofoe, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut kreeg L. Zuta van Rijeka voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Rijeka de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Romao namens Olympiakos Piraeus in de 93e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Zwayer, waardoor Olympiakos Piraeus een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Olympiakos Piraeus - Rijeka 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Rijeka teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor J. Elez Rijeka
37' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor G. Gillet Olympiakos Piraeus
42' Doelpunt Rijeka Doelpunt A. Heber met assist van M. Gavranovic Rijeka 0-1
49' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor L. Zuta Rijeka
52' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor M. Males Rijeka
64' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor V. Odjidja-Ofoe Olympiakos Piraeus
65' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Fortounis voor Seba Olympiakos Piraeus
66' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt V. Odjidja-Ofoe met assist van K. Fortounis Olympiakos Piraeus 1-1
72' Wissel Rijeka Wissel M. Jelic voor M. Gavranovic Rijeka
75' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel F. Pardo voor M. Marin Olympiakos Piraeus
78' Wissel Rijeka Wissel M. Crnic voor A. Gorgon Rijeka
79' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Androutsos voor V. Odjidja-Ofoe Olympiakos Piraeus
81' Gele kaart Rijeka Gele kaart voor A. Heber Rijeka
83' Tweede gele kaart Rijeka Tweede gele kaart voor L. Zuta Rijeka
88' Wissel Rijeka Wissel I. Martic voor A. Heber Rijeka
93' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt J. Romao met assist van O. Elabdellaoui Olympiakos Piraeus 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Rijeka
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Rijeka

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Rijeka

Olympiakos Piraeus en Rijeka spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympiakos Piraeus en Rijeka elkaar treffen in de Champions League.