Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Sporting CP (2-3) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 12 september 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Olympiakos Piraeus het dinsdag 12 september 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki (Pireás (Piraeus)) in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Sporting CP (2-3)

Het Champions League duel tussen Olympiakos Piraeus en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Viktor Kassai geëindigd in een 2-3 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sporting CP kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van S. Doumbia. Sporting CP vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Martins op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Sporting CP, waarmee B. Fernandes zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 90 minuten deed F. Pardo iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Olympiakos Piraeus werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Olympiakos Piraeus dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat F. Pardo de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Viktor Kassai bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Sporting CP.

LIVE Olympiakos Piraeus - Sporting CP 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Sporting CP Doelpunt S. Doumbia met assist van M. Acuna Sporting CP 0-1
13' Doelpunt Sporting CP Doelpunt G. Martins met assist van S. Doumbia Sporting CP 0-2
24' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor J. Romao Olympiakos Piraeus
43' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Fernandes met assist van S. Coates Sporting CP 0-3
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel S. Zdjelar voor K. Fortounis Olympiakos Piraeus
48' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor D. Figueiras Olympiakos Piraeus
63' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel E. Emenike voor U. Djurdjevic Olympiakos Piraeus
64' Wissel Sporting CP Wissel B. Dost voor S. Doumbia Sporting CP
73' Wissel Sporting CP Wissel B. Cesar voor G. Martins Sporting CP
78' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor R. Battaglia Sporting CP
78' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel F. Pardo voor M. Carcela-Gonzalez Olympiakos Piraeus
85' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor O. Elabdellaoui Olympiakos Piraeus
88' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor B. Fernandes Sporting CP
88' Wissel Sporting CP Wissel S. Ristovski voor B. Fernandes Sporting CP
90' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt F. Pardo Olympiakos Piraeus 1-3
93' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor B. Cesar Sporting CP
93' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt F. Pardo Olympiakos Piraeus 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Sporting CP
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Sporting CP

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Sporting CP

Olympiakos Piraeus en Sporting CP spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Viktor Kassai en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Olympiakos Piraeus en Sporting CP elkaar treffen in de Champions League.