Nabeschouwing Porto - Red Bull Leipzig (3-1) || Champions League 2017/2018

Woensdag 1 november 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Porto het woensdag 1 november 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Red Bull Leipzig. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Red Bull Leipzig live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Red Bull Leipzig (3-1)

Het Champions League duel tussen Porto en Red Bull Leipzig is onder leiding van scheidsrechter Ovidiu Hategan geëindigd in een 3-1 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door H. Herrera, waarmee Porto met 1-0 de leiding nam. RB Leipzig kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Werner, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette D. Pereira zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Porto de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Porto vergroot nadat M. Pereira de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Porto.

LIVE Porto - Red Bull Leipzig 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Red Bull Leipzig teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Porto Wissel Andre voor M. Marega Porto
13' Doelpunt Porto Doelpunt H. Herrera Porto 1-0
42' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor M. Halstenberg RB Leipzig
46' Wissel RB Leipzig Wissel L. Klostermann voor M. Halstenberg RB Leipzig
46' Wissel RB Leipzig Wissel T. Werner voor Bruma RB Leipzig
48' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt T. Werner met assist van M. Sabitzer RB Leipzig 1-1
61' Doelpunt Porto Doelpunt D. Pereira met assist van A. Telles Porto 2-1
64' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor J. Augustin RB Leipzig
72' Wissel Porto Wissel M. Pereira voor J. Corona Porto
75' Wissel RB Leipzig Wissel Y. Poulsen voor J. Augustin RB Leipzig
77' Gele kaart Porto Gele kaart voor D. Pereira Porto
85' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor M. Sabitzer RB Leipzig
89' Wissel Porto Wissel D. Reyes voor Y. Brahimi Porto
93' Doelpunt Porto Doelpunt M. Pereira met assist van V. Aboubakar Porto 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Red Bull Leipzig
Opstellingen Porto - Red Bull Leipzig

Voorbeschouwing Porto - Red Bull Leipzig

Porto en Red Bull Leipzig spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ovidiu Hategan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Red Bull Leipzig in de Champions League vond plaats op 17 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Red Bull Leipzig. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Red Bull Leipzig favoriet. 1 keer wist de ploeg van Porto te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Porto. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Porto 0
Winst Red Bull Leipzig 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 3e positie staat, terwijl we Red Bull Leipzig terugvinden op de 2e plaats.