Nabeschouwing Qarabağ - Roma (1-2) || Champions League 2017/2018

Woensdag 27 september 2017 - 18:00 uur



In de Champions League 2017/2018 neemt Qarabağ het woensdag 27 september 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakı Olimpiya Stadionu in Baku.

Via de Qarabağ - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Roma (1-2)

Het Champions League duel tussen Qarabağ en Roma is onder leiding van scheidsrechter Artur Soares Dias geëindigd in een 1-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door K. Manolas, waarmee Roma met 0-1 de leiding nam. Roma vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Dzeko op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut wist Qarabağ de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Pedro Henrique. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Qarabağ kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Soares Dias, waardoor Roma een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Qarabağ - Roma
Goals
1
2
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
16
Schoten op doel
1
9
Aanvallen
83
105
Gevaarlijke aanvallen
47
66
Passes
373
546
Overtredingen
21
8
Buitenspel
5
1
Corners
4
9
Wissels
3
3
LIVE Qarabağ - Roma 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Roma Doelpunt K. Manolas met assist van L. Pellegrini Roma 0-1
15' Doelpunt Roma Doelpunt E. Dzeko met assist van S. El Shaarawy Roma 0-2
28' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Pedro Henrique met assist van D. Ndlovu Qarabağ 1-2
39' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor G. Garayev Qarabağ
41' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Pedro Henrique Qarabağ
43' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Gonalons Roma
58' Wissel Roma Wissel A. Florenzi voor G. Defrel Roma
67' Wissel Roma Wissel D. De Rossi voor M. Gonalons Roma
76' Wissel Qarabağ Wissel T. Elyounoussi voor Pedro Henrique Qarabağ
82' Wissel Qarabağ Wissel W. Guerrier voor M. Madatov Qarabağ
82' Wissel Roma Wissel K. Strootman voor L. Pellegrini Roma
88' Wissel Qarabağ Wissel D. Quintana voor Michel Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Roma
Opstellingen Qarabağ - Roma

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Qarabağ - Roma

Qarabağ en Roma spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Soares Dias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Qarabağ en Roma elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Qarabağ 0
Winst Roma 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Qarabağ op een 4e positie staat, terwijl we Roma terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Qarabağ - Roma Opstelling Qarabağ Opstelling Roma Live Qarabağ - Roma Live Qarabağ - Roma kijken Qarabağ - Roma kijken Live Qarabağ - Roma stream Qarabağ - Roma Fox Sports Nabeschouwing Qarabağ - Roma Uitslag Qarabağ - Roma Statistieken Qarabağ - Roma Champions League 2017/2018 Qarabağ - Roma wedden Qarabağ - Roma gokken Qarabağ - Roma Unibet