Nabeschouwing Qarabağ - Samtredia (5-0) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 11 juli 2017 - 19:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Qarabağ het dinsdag 11 juli 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Samtredia. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofiq Bəhramov adına Respublika stadionu (Bakı (Baku)) in Baku.

Via de Qarabağ - Samtredia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Samtredia (5-0)

Het Champions League duel tussen Qarabağ en Samtredia is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. A. Izmailov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Qarabağ vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Qarabağ vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Ndlovu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het D. Ndlovu van Qarabağ die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 3-0.

Ook na de derde treffer nam Qarabağ geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Guerrier. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Qarabağ. Deze werd gescoord door Michel in de 92e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Qarabağ.

Wedstrijdstatistieken Qarabağ - Samtredia
5
0
LIVE Qarabağ - Samtredia 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Samtredia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Samtredia Gele kaart voor G. Manjgaladze Samtredia
8' Gele kaart Samtredia Gele kaart voor B. Balde Samtredia
10' Penalty Qarabağ Penalty A. Izmailov Qarabağ 1-0
10' Gele kaart Samtredia Gele kaart voor G. Datunaishvili Samtredia
31' Wissel Qarabağ Wissel J. Rzezniczak voor R. Sadygov Qarabağ
37' Doelpunt Qarabağ Doelpunt D. Ndlovu met assist van A. Agolli Qarabağ 2-0
46' Penalty Qarabağ Penalty D. Ndlovu Qarabağ 3-0
59' Gele kaart Samtredia Gele kaart voor G. Samushia Samtredia
64' Wissel Samtredia Wissel D. Jikia voor G. Samushia Samtredia
65' Wissel Qarabağ Wissel Richard voor J. Diniyev Qarabağ
69' Wissel Samtredia Wissel G. Beriashvili voor D. Razhamashvili Samtredia
77' Wissel Qarabağ Wissel D. Guerrier voor M. Madatov Qarabağ
83' Doelpunt Qarabağ Doelpunt D. Guerrier met assist van Michel Qarabağ 4-0
92' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Michel Qarabağ 5-0