Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Besiktas (1-2) || Champions League 2017/2018

Woensdag 6 december 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Red Bull Leipzig het woensdag 6 december 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Red Bull Leipzig - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Besiktas (1-2)

Het Champions League duel tussen Red Bull Leipzig en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Viktor Kassai geëindigd in een 1-2 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. A. Negredo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Beşiktaş vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 82e minuut kreeg S. Ilsanker van RB Leipzig voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor RB Leipzig de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte N. Keita namens RB Leipzig in de 87e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat A. Talisca namens Beşiktaş in de 90e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Viktor Kassai, waardoor Besiktas een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Red Bull Leipzig - Besiktas 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Penalty Beşiktaş Penalty A. Negredo Beşiktaş 0-1
50' Wissel Beşiktaş Wissel Adriano voor N. Uysal Beşiktaş
54' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor S. Ilsanker RB Leipzig
66' Wissel RB Leipzig Wissel Bernardo voor M. Halstenberg RB Leipzig
68' Wissel Beşiktaş Wissel O. Cinar voor M. Pektemek Beşiktaş
71' Wissel RB Leipzig Wissel M. Compper voor W. Orban RB Leipzig
74' Wissel RB Leipzig Wissel D. Kaiser voor K. Kampl RB Leipzig
75' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Adriano Beşiktaş
79' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor J. Lens Beşiktaş
80' Wissel Beşiktaş Wissel C. Tosun voor A. Negredo Beşiktaş
82' Tweede gele kaart RB Leipzig Tweede gele kaart voor S. Ilsanker RB Leipzig
83' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor O. Ozyakup Beşiktaş
87' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt N. Keita RB Leipzig 1-1
90' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Talisca met assist van O. Cinar Beşiktaş 1-2
91' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Talisca Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Red Bull Leipzig - Besiktas
Opstellingen Red Bull Leipzig - Besiktas

Voorbeschouwing Red Bull Leipzig - Besiktas

Red Bull Leipzig en Besiktas spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Viktor Kassai en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Red Bull Leipzig en Besiktas in de Champions League vond plaats op 26 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 1 keer wist de ploeg van Red Bull Leipzig te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Red Bull Leipzig. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Red Bull Leipzig 0
Winst Besiktas 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Red Bull Leipzig op een 3e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 1e plaats.