Nabeschouwing Saburtalo - Dinamo Zagreb (0-2) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 23 juli 2019 - 19:30 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Saburtalo het dinsdag 23 juli 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Mikheil Meskhis sakhelobis Stadioni in Tbilisi.

Via de Saburtalo - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saburtalo - Dinamo Zagreb (0-2)

Het Champions League duel tussen Saburtalo en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Petr Ardeleanu geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door M. Orsic, waarmee Dinamo Zagreb met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 78e minuut voor dat Dinamo Zagreb via B. Petkovic op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb.

LIVE Saburtalo - Dinamo Zagreb 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saburtalo - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor L. Lakvekheliani Saburtalo
42' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor G. Kokhreidze Saburtalo
44' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor D. Kadzior Dinamo Zagreb
50' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Situm voor I. Pinto Dinamo Zagreb
57' Wissel Saburtalo Wissel L. Kakubava voor A. Tera Saburtalo
59' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Leovac Dinamo Zagreb
67' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Orsic met assist van I. Hajrovic Dinamo Zagreb 0-1
68' Wissel Dinamo Zagreb Wissel B. Petkovic voor M. Gavranovic Dinamo Zagreb
70' Wissel Saburtalo Wissel G. Gabedava voor S. Altunashvili Saburtalo
76' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor G. Margvelashvili Saburtalo
77' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor O. Rolovic Saburtalo
78' Penalty Dinamo Zagreb Penalty B. Petkovic Dinamo Zagreb 0-2
82' Wissel Saburtalo Wissel D. Tsnobiladze voor G. Diasamidze Saburtalo
84' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Gojak Dinamo Zagreb
86' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. Sunjic voor A. Gojak Dinamo Zagreb
92' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor G. Gabedava Saburtalo
Video hoogtepunten en samenvatting Saburtalo - Dinamo Zagreb
Opstellingen Saburtalo - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Saburtalo en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saburtalo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.