Nabeschouwing Salzburg - Hibernians (3-0) || Champions League 2017/2018

Woensdag 19 juli 2017 - 20:30 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Salzburg het woensdag 19 juli 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Hibernians. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Hibernians live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Hibernians (3-0)

Het Champions League duel tussen Salzburg en Hibernians is onder leiding van scheidsrechter Sergei Lapochkin geëindigd in een 3-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Rzatkowski, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Salzburg vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Gulbrandsen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was A. Haidara van Salzburg die de 3-0 wist te maken in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergei Lapochkin, waardoor Salzburg een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Salzburg - Hibernians 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Hibernians teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Salzburg Doelpunt M. Rzatkowski met assist van M. Dabbur Salzburg 1-0
19' Doelpunt Salzburg Doelpunt F. Gulbrandsen met assist van C. Leitgeb Salzburg 2-0
46' Wissel Hibernians Wissel J. Mbong voor M. Dias Hibernians
56' Wissel Salzburg Wissel Hwang Hee-Chan voor F. Gulbrandsen Salzburg
64' Wissel Salzburg Wissel A. Haidara voor M. Rzatkowski Salzburg
65' Wissel Hibernians Wissel M. Sahanek voor J. Bezzina Hibernians
69' Wissel Salzburg Wissel P. Farkas voor V. Lazaro Salzburg
80' Wissel Hibernians Wissel J. Degabriele voor C. Failla Hibernians
86' Doelpunt Salzburg Doelpunt A. Haidara Salzburg 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Hibernians
Opstellingen Salzburg - Hibernians

Voorbeschouwing Salzburg - Hibernians

Salzburg en Hibernians spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergei Lapochkin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Hibernians in de Champions League vond plaats op 11 juli 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Hibernians slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.