Nabeschouwing Sevilla - Liverpool (3-3) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 21 november 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Sevilla het dinsdag 21 november 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Liverpool (3-3)

De Champions League 2017/2018 wedstrijd tussen Sevilla en Liverpool geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Liverpool kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van R. Firmino. Liverpool vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Mane op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Liverpool, waarmee R. Firmino zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 51 minuten deed W. Ben Yedder iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Sevilla werd verkleind tot 1-3. In de 60e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Sevilla speler W. Ben Yedder. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Sevilla. Het was G. Pizarro die in de 93e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Brych bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Sevilla - Liverpool 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Liverpool Doelpunt R. Firmino met assist van G. Wijnaldum Liverpool 0-1
22' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Mane met assist van R. Firmino Liverpool 0-2
30' Doelpunt Liverpool Doelpunt R. Firmino met assist van S. Mane Liverpool 0-3
38' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor A. Moreno Liverpool
45' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Banega Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel F. Vazquez voor S. NZonzi Sevilla
51' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van E. Banega Sevilla 1-3
54' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
60' Penalty Sevilla Penalty W. Ben Yedder Sevilla 2-3
63' Wissel Liverpool Wissel J. Milner voor A. Moreno Liverpool
63' Wissel Liverpool Wissel E. Can voor Coutinho Liverpool
68' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Henderson Liverpool
73' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor Nolito Sevilla
81' Wissel Sevilla Wissel J. Correa voor W. Ben Yedder Sevilla
82' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor E. Can Liverpool
87' Wissel Liverpool Wissel A. Oxlade-Chamberlain voor M. Salah Liverpool
93' Doelpunt Sevilla Doelpunt G. Pizarro met assist van P. Sarabia Sevilla 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Liverpool
Opstellingen Sevilla - Liverpool

Voorbeschouwing Sevilla - Liverpool

Sevilla en Liverpool spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Liverpool in de Champions League vond plaats op 13 september 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Sevilla 0
Winst Liverpool 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 2e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 1e plaats.