Nabeschouwing Sevilla - Spartak Moskva (2-1) || Champions League 2017/2018

Woensdag 1 november 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Sevilla het woensdag 1 november 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Spartak Moskva (2-1)

Het Champions League duel tussen Sevilla en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Artur Soares Dias geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door C. Lenglet, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Banega op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist Spartak Moskva de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Ze Luis. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Spartak Moskva kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Soares Dias, waardoor Sevilla een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sevilla - Spartak Moskva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Sevilla Doelpunt C. Lenglet met assist van E. Banega Sevilla 1-0
32' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor D. Glushakov Spartak Moskva
57' Wissel Spartak Moskva Wissel I. Popov voor M. Pasalic Spartak Moskva
59' Doelpunt Sevilla Doelpunt E. Banega Sevilla 2-0
61' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Tasci Spartak Moskva
72' Wissel Spartak Moskva Wissel Ze Luis voor L. Melgarejo Spartak Moskva
74' Wissel Sevilla Wissel J. Navas voor P. Sarabia Sevilla
77' Wissel Sevilla Wissel M. Krohn-Dehli voor E. Banega Sevilla
78' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Ze Luis met assist van D. Glushakov Spartak Moskva 2-1
80' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Petkovic voor A. Eshchenko Spartak Moskva
83' Wissel Sevilla Wissel S. Corchia voor G. Mercado Sevilla
86' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
91' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor W. Ben Yedder Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Spartak Moskva
Opstellingen Sevilla - Spartak Moskva

Voorbeschouwing Sevilla - Spartak Moskva

Sevilla en Spartak Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Spartak Moskva in de Champions League vond plaats op 17 oktober 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Spartak Moskva favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sevilla. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sevilla 0
Winst Spartak Moskva 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 3e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 2e plaats.