Nabeschouwing Sheriff - Kukësi (1-0) || Champions League 2017/2018

Woensdag 12 juli 2017 - 19:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Sheriff het woensdag 12 juli 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kukësi. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolshaya Sportivnaya Arena in Tiraspol.

Via de Sheriff - Kukësi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Kukësi (1-0)

Het Champions League duel tussen Sheriff en Kukësi is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheriff. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 79 minuten. Z. Badibanga maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sheriff vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sheriff uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Sheriff - Kukësi
1
0
LIVE Sheriff - Kukësi 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Kukësi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor M. Susic Sheriff
62' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor G. Anton Sheriff
66' Wissel Kukësi Wissel S. Nasser voor H. Zeqiri Kukësi
69' Wissel Sheriff Wissel Z. Badibanga voor I. Jardan Sheriff
78' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor A. Serran Kukësi
79' Penalty Sheriff Penalty Z. Badibanga Sheriff 1-0
80' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Z. Badibanga Sheriff
83' Wissel Sheriff Wissel V. Damascan voor S. Mugosa Sheriff
83' Wissel Kukësi Wissel I. Emini voor S. Guri Kukësi
89' Wissel Kukësi Wissel Carioca Jean voor Cale Elton Kukësi