Nabeschouwing Slavia Praag - BATE (1-0) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 25 juli 2017 - 19:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Slavia Praag het dinsdag 25 juli 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Arena in Prague.

Via de Slavia Praag - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - BATE (1-0)

Het Champions League duel tussen Slavia Praag en BATE is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 1-0 overwinning voor Slavia Praag. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor E. Yablonski in de 19e minuut, waardoor BATE met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 20e minuut voor dat Slavia Praha via M. Skoda op 1-0 kwam te staan.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Slavia Praag.

LIVE Slavia Praag - BATE 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Jugas Slavia Praha
19' Rode kaart BATE Rode kaart voor E. Yablonski BATE
20' Penalty Slavia Praha Penalty M. Skoda Slavia Praha 1-0
24' Wissel BATE Wissel J. Buljat voor M. Ivanic BATE
56' Gele kaart BATE Gele kaart voor N. Signevich BATE
61' Gele kaart BATE Gele kaart voor D. Scherbitsky BATE
62' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor M. Frydrych Slavia Praha
66' Wissel Slavia Praha Wissel M. Mesanovic voor R. Rotan Slavia Praha
76' Wissel Slavia Praha Wissel R. Mingazov voor Danny Slavia Praha
78' Wissel BATE Wissel J. Tuominen voor I. Stasevich BATE
79' Gele kaart BATE Gele kaart voor J. Buljat BATE
87' Gele kaart BATE Gele kaart voor Y. Kendysh BATE
94' Wissel BATE Wissel Y. Berezkin voor S. Dragun BATE
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - BATE
Opstellingen Slavia Praag - BATE

Voorbeschouwing Slavia Praag - BATE

Slavia Praag en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Slavia Praag en BATE elkaar treffen in de Champions League.