Nabeschouwing Spartak Moskva - Maribor (1-1) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 21 november 2017 - 18:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Spartak Moskva het dinsdag 21 november 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Maribor. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Maribor (1-1)

De Champions League 2017/2018 wedstrijd tussen Spartak Moskva en Maribor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door Ze Luis, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Maribor het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk J. Mesanovic die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Spartak Moskva - Maribor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Maribor Gele kaart voor B. Vrhovec Maribor
46' Wissel Maribor Wissel D. Vrsic voor B. Vrhovec Maribor
49' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor I. Popov Spartak Moskva
51' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor L. Adriano Spartak Moskva
53' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Glushakov voor M. Pasalic Spartak Moskva
62' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor I. Kutepov Spartak Moskva
63' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Melgarejo voor I. Popov Spartak Moskva
68' Wissel Maribor Wissel D. Hotic voor G. Bajde Maribor
73' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Zobnin voor M. Petkovic Spartak Moskva
82' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Ze Luis Spartak Moskva 1-0
83' Wissel Maribor Wissel J. Mesanovic voor D. Bohar Maribor
92' Doelpunt Maribor Doelpunt J. Mesanovic met assist van M. Tavares Maribor 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Maribor
Opstellingen Spartak Moskva - Maribor

Voorbeschouwing Spartak Moskva - Maribor

Spartak Moskva en Maribor spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Maribor in de Champions League vond plaats op 13 september 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Spartak Moskva 0
Winst Maribor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 3e positie staat, terwijl we Maribor terugvinden op de 4e plaats.