Nabeschouwing Spartak Moskva - Sevilla (5-1) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 17 oktober 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Spartak Moskva het dinsdag 17 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Sevilla (5-1)

Het Champions League duel tussen Spartak Moskva en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 5-1 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Q. Promes, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. Sevilla kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Kjaer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette L. Melgarejo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Spartak Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Spartak Moskva vergroot nadat D. Glushakov de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 74e minuut nadat L. Adriano namens Spartak Moskva de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 90e minuut en kwam op naam te staan van Spartak Moskva speler Q. Promes, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gianluca Rocchi bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Spartak Moskva.

LIVE Spartak Moskva - Sevilla 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes met assist van A. Eshchenko Spartak Moskva 1-0
25' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Melgarejo voor A. Samedov Spartak Moskva
30' Doelpunt Sevilla Doelpunt S. Kjaer Sevilla 1-1
34' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
37' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Escudero Sevilla
45' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Fernando Spartak Moskva
57' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Pasalic voor I. Popov Spartak Moskva
58' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt L. Melgarejo met assist van Q. Promes Spartak Moskva 2-1
67' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt D. Glushakov met assist van D. Kombarov Spartak Moskva 3-1
68' Wissel Sevilla Wissel F. Vazquez voor M. Krohn-Dehli Sevilla
74' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt L. Adriano met assist van Q. Promes Spartak Moskva 4-1
76' Wissel Sevilla Wissel J. Navas voor Nolito Sevilla
82' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor W. Ben Yedder Sevilla
89' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Pizarro Sevilla
90' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes Spartak Moskva 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Sevilla
Opstellingen Spartak Moskva - Sevilla

Voorbeschouwing Spartak Moskva - Sevilla

Spartak Moskva en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartak Moskva en Sevilla elkaar treffen in de Champions League.

Winst Spartak Moskva 0
Winst Sevilla 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 3e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 1e plaats.