Nabeschouwing The New Saints - Kopenhagen (0-2) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 23 juli 2019 - 20:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt The New Saints het dinsdag 23 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Park Hall Stadium in Oswestry.

Via de The New Saints - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing The New Saints - Kopenhagen (0-2)

Het Champions League duel tussen The New Saints en Kopenhagen is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 0-2 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door P. Sotiriou, waarmee FC Copenhagen met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 61e minuut voor dat FC Copenhagen via R. Skov op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Kopenhagen.

LIVE The New Saints - Kopenhagen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd The New Saints - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt P. Sotiriou met assist van K. Bartolec FC Copenhagen 0-1
35' Wissel FC Copenhagen Wissel Zeca voor R. Falk FC Copenhagen
46' Wissel FC Copenhagen Wissel J. Wind voor D. NDoye FC Copenhagen
56' Wissel The New Saints Wissel G. Draper voor D. Ebbe The New Saints
58' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor K. Davies The New Saints
61' Penalty FC Copenhagen Penalty R. Skov FC Copenhagen 0-2
62' Wissel FC Copenhagen Wissel V. Fischer voor P. Sotiriou FC Copenhagen
75' Wissel The New Saints Wissel J. Nembhard voor A. Cieslewicz The New Saints
Video hoogtepunten en samenvatting The New Saints - Kopenhagen
Opstellingen The New Saints - Kopenhagen
De opstellingen van The New Saints en Kopenhagen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat The New Saints gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Kopenhagen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.