Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund (3-1) || Champions League 2017/2018

Woensdag 13 september 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Tottenham Hotspur het woensdag 13 september 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd wordt gespeeld in Wembley Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund (3-1)

Het Champions League duel tussen Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 3-1 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Tottenham Hotspur kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Son Heung-Min. Borussia Dortmund kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Yarmolenko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 15e minuut zette H. Kane zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Tottenham Hotspur de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor Tottenham Hotspur vergroot nadat H. Kane de 3-1 wist te scoren. In de 92e minuut moest Tottenham Hotspur verder met een man minder, nadat J. Vertonghen een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Tottenham Hotspur.

LIVE Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min Tottenham Hotspur 1-0
11' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt A. Yarmolenko met assist van S. Kagawa Borussia Dortmund 1-1
15' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane Tottenham Hotspur 2-1
36' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor E. Dier Tottenham Hotspur
58' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor J. Vertonghen Tottenham Hotspur
60' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van C. Eriksen Tottenham Hotspur 3-1
66' Wissel Borussia Dortmund Wissel M. Gotze voor S. Kagawa Borussia Dortmund
72' Wissel Borussia Dortmund Wissel G. Castro voor M. Dahoud Borussia Dortmund
80' Wissel Borussia Dortmund Wissel D. Zagadou voor O. Toprak Borussia Dortmund
83' Wissel Tottenham Hotspur Wissel M. Sissoko voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
87' Wissel Tottenham Hotspur Wissel F. Llorente voor H. Kane Tottenham Hotspur
88' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor J. Toljan Borussia Dortmund
90' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor G. Castro Borussia Dortmund
92' Tweede gele kaart Tottenham Hotspur Tweede gele kaart voor J. Vertonghen Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund
Opstellingen Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund

Voorbeschouwing Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund

Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund elkaar treffen in de Champions League.