Nabeschouwing Valur - Maribor (0-3) || Champions League 2019/2020

Woensdag 10 juli 2019 - 22:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Valur het woensdag 10 juli 2019 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Maribor. De wedstrijd wordt gespeeld in Origovöllurinn in Reykjavík.

Via de Valur - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valur - Maribor (0-3)

Het Champions League duel tussen Valur en Maribor is onder leiding van scheidsrechter Krzysztof Jakubik geëindigd in een 0-3 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door S. Pericic, waarmee Maribor met 0-1 de leiding nam. Maribor vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Hotic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 0-3 doordat R. Kronaveter van Maribor een penalty wist te benutten in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Krzysztof Jakubik, waardoor Maribor een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Valur - Maribor 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valur - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Maribor Gele kaart voor A. Cretu Maribor
31' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Tavares Maribor
43' Doelpunt Maribor Doelpunt S. Pericic met assist van R. Kronaveter Maribor 0-1
60' Doelpunt Maribor Doelpunt D. Hotic met assist van R. Kronaveter Maribor 0-2
76' Wissel Maribor Wissel R. Vancas voor M. Tavares Maribor
76' Wissel Valur Wissel K. Bartalstovu voor S. Larusson Valur
78' Wissel Valur Wissel E. Ingvarsson voor L. Petry Valur
79' Gele kaart Valur Gele kaart voor H. Sigurdsson Valur
82' Gele kaart Maribor Gele kaart voor S. Ivkovic Maribor
83' Wissel Valur Wissel B. Ingason voor A. Adolphsson Valur
83' Wissel Maribor Wissel M. Kramaric voor D. Hotic Maribor
86' Penalty Maribor Penalty R. Kronaveter Maribor 0-3
89' Wissel Maribor Wissel J. Mesanovic voor R. Kronaveter Maribor
Video hoogtepunten en samenvatting Valur - Maribor
Opstellingen Valur - Maribor
De opstellingen van Valur en Maribor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valur gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Maribor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.