Nabeschouwing Vardar - Malmo FF (3-1) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 18 juli 2017 - 18:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Vardar het dinsdag 18 juli 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Mladost (Strumica) in Strumica.

Via de Vardar - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vardar - Malmo FF (3-1)

Het Champions League duel tussen Vardar en Malmo FF is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Vardar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. M. Rosenberg maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Malmö FF vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Vardar kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Grncarov, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 61e minuut was de ideale kans voor Vardar om te scoren. J. Felipe was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 61e minuut was het Vardar dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van T. Barseghyan. Na 91 minuten werd de voorsprong voor Vardar vergroot nadat B. Nikolov de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Vardar.

Wedstrijdstatistieken Vardar - Malmo FF
3
1
LIVE Vardar - Malmo FF 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vardar - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Vardar Gele kaart voor F. Gacevski Vardar
15' Gele kaart Vardar Gele kaart voor E. Novak Vardar
16' Penalty Malmö FF Penalty M. Rosenberg Malmö FF 0-1
18' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor F. Brorsson Malmö FF
37' Gele kaart Vardar Gele kaart voor J. Felipe Vardar
45' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor P. Konate Malmö FF
46' Wissel Malmö FF Wissel R. Bengtsson voor F. Brorsson Malmö FF
46' Wissel Vardar Wissel D. Blazevski voor N. Gligorov Vardar
49' Gele kaart Vardar Gele kaart voor D. Blazevski Vardar
56' Doelpunt Vardar Doelpunt B. Grncarov met assist van J. Felipe Vardar 1-1
61' Penalty gemist Vardar Penalty gemist J. Felipe Vardar
61' Doelpunt Vardar Doelpunt T. Barseghyan Vardar 2-1
63' Wissel Malmö FF Wissel E. Rakip voor P. Konate Malmö FF
73' Wissel Vardar Wissel V. Brdarovski voor T. Barseghyan Vardar
83' Wissel Malmö FF Wissel M. Svanberg voor O. Lewicki Malmö FF
85' Wissel Vardar Wissel V. Musliu voor Balotelli Jonathan Vardar
89' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor J. Berget Malmö FF
91' Doelpunt Vardar Doelpunt B. Nikolov met assist van D. Blazevski Vardar 3-1
93' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor M. Svanberg Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting Vardar - Malmo FF
Opstellingen Vardar - Malmo FF

Voorbeschouwing Vardar - Malmo FF

Vardar en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Vardar en Malmo FF in de Champions League vond plaats op 12 juli 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.