Nabeschouwing Viktoria Pilsen - FCSB (1-4) || Champions League 2017/2018

Woensdag 2 augustus 2017 - 20:15 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Viktoria Pilsen het woensdag 2 augustus 2017 om 20:15 uur in eigen huis op tegen FCSB. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - FCSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - FCSB (1-4)

Het Champions League duel tussen Viktoria Pilsen en FCSB is geëindigd in een 1-4 overwinning voor FCSB. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Balasa, waarmee FCSB met 0-1 de leiding nam. Viktoria Plzeň kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Krmencik, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette F. Teixeira zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FCSB de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor FCSB vergroot nadat F. Tanase de 1-3 wist te scoren. In de 79e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van FCSB speler D. Alibec. Na 89 minuten werd M. Krmencik van Viktoria Plzeň met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 1-4 eindstand in het voordeel van FCSB.

LIVE Viktoria Pilsen - FCSB 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - FCSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Petrzela Viktoria Plzeň
26' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor R. Reznik Viktoria Plzeň
27' Doelpunt FCSB Doelpunt M. Balasa FCSB 0-1
39' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Zivulic Viktoria Plzeň
46' Wissel FCSB Wissel I. Larie voor D. Man FCSB
47' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Havel Viktoria Plzeň
50' Gele kaart FCSB Gele kaart voor O. Popescu FCSB
55' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Zeman voor M. Petrzela Viktoria Plzeň
61' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Krmencik Viktoria Plzeň
63' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Horava voor D. Zivulic Viktoria Plzeň
64' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Krmencik met assist van R. Reznik Viktoria Plzeň 1-1
67' Gele kaart FCSB Gele kaart voor M. Balasa FCSB
71' Doelpunt FCSB Doelpunt F. Teixeira met assist van F. Tanase FCSB 1-2
73' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor P. Hrosovsky Viktoria Plzeň
73' Wissel FCSB Wissel V. Achim voor O. Popescu FCSB
76' Doelpunt FCSB Doelpunt F. Tanase met assist van D. Alibec FCSB 1-3
77' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Bakos voor D. Kolar Viktoria Plzeň
79' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor P. Bolek Viktoria Plzeň
79' Penalty FCSB Penalty D. Alibec FCSB 1-4
82' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Bakos Viktoria Plzeň
83' Wissel FCSB Wissel H. Gnohere voor F. Tanase FCSB
84' Gele kaart FCSB Gele kaart voor D. Alibec FCSB
89' Rode kaart Viktoria Plzeň Rode kaart voor M. Krmencik Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - FCSB
Opstellingen Viktoria Pilsen - FCSB

Voorbeschouwing Viktoria Pilsen - FCSB

Viktoria Pilsen en FCSB spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Viktoria Pilsen en FCSB in de Champions League vond plaats op 25 juli 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.