Nabeschouwing Zrinjski - Maribor (1-2) || Champions League 2017/2018

Woensdag 12 juli 2017 - 19:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Zrinjski het woensdag 12 juli 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Maribor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bijeli Brijeg (Mostar) in Mostar.

Via de Zrinjski - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zrinjski - Maribor (1-2)

Het Champions League duel tussen Zrinjski en Maribor is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg N. Bilbija van Zrinjski via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 43 minuten was het L. Zahovic die Maribor op een 0-1 voorsprong zette. In de 68e minuut kreeg B. Vrhovec van Maribor voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Maribor de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde O. Todorovic de gelijkmaker voor Zrinjski in de 89e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 93e minuut werd de stand op 1-2 gezet na een benutte penalty van Maribor speler M. Tavares.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Maribor een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Zrinjski - Maribor
1
2
LIVE Zrinjski - Maribor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zrinjski - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Suler Maribor
11' Penalty gemist Zrinjski Penalty gemist N. Bilbija Zrinjski
43' Doelpunt Maribor Doelpunt L. Zahovic met assist van G. Bajde Maribor 0-1
61' Wissel Zrinjski Wissel O. Todorovic voor M. Filipovic Zrinjski
61' Wissel Zrinjski Wissel M. Perisic voor S. Pezer Zrinjski
62' Gele kaart Maribor Gele kaart voor D. Hotic Maribor
63' Gele kaart Maribor Gele kaart voor B. Vrhovec Maribor
68' Tweede gele kaart Maribor Tweede gele kaart voor B. Vrhovec Maribor
71' Wissel Maribor Wissel M. Tavares voor D. Hotic Maribor
71' Wissel Maribor Wissel A. Pihler voor L. Zahovic Maribor
78' Wissel Zrinjski Wissel N. Mulahusejnovic voor M. Cavar Zrinjski
82' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor N. Mulahusejnovic Zrinjski
84' Wissel Maribor Wissel J. Mesanovic voor G. Bajde Maribor
89' Doelpunt Zrinjski Doelpunt O. Todorovic met assist van T. Jovic Zrinjski 1-1
93' Penalty Maribor Penalty M. Tavares Maribor 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Zrinjski - Maribor
Opstellingen Zrinjski - Maribor

Voorbeschouwing Zrinjski - Maribor

Zrinjski en Maribor spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Zrinjski en Maribor in de Champions League vond plaats op 23 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Maribor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Maribor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zrinjski te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zrinjski. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.