Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Sevilla (1-2) || Champions League 2017/2018

Woensdag 16 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt İstanbul Başakşehir het woensdag 16 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Sevilla (1-2)

Het Champions League duel tussen İstanbul Başakşehir en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Clement Turpin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. Escudero, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. İstanbul Başakşehir kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Elia, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette W. Ben Yedder zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sevilla de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clement Turpin, waardoor Sevilla een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE İstanbul Başakşehir - Sevilla 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Sevilla Doelpunt S. Escudero met assist van J. Correa Sevilla 0-1
29' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Mercado Sevilla
55' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Pizarro Sevilla
63' Wissel Sevilla Wissel Nolito voor W. Montoya Sevilla
63' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel K. Frei voor E. Visca İstanbul Başakşehir
64' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt E. Elia met assist van M. Tekdemir İstanbul Başakşehir 1-1
67' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Belozoglu İstanbul Başakşehir
82' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Napoleoni voor M. Mossoro İstanbul Başakşehir
83' Wissel Sevilla Wissel J. Navas voor J. Correa Sevilla
83' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel G. Inler voor E. Belozoglu İstanbul Başakşehir
84' Doelpunt Sevilla Doelpunt W. Ben Yedder met assist van J. Navas Sevilla 1-2
86' Wissel Sevilla Wissel M. Krohn-Dehli voor W. Ben Yedder Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Sevilla
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Sevilla

Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Sevilla

İstanbul Başakşehir en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clement Turpin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat İstanbul Başakşehir en Sevilla elkaar treffen in de Champions League.