Nabeschouwing Almería - Deportivo Alavés (5-0) || Copa Del Rey 2020/2021

Zaterdag 16 januari 2021 - 12:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Almería het zaterdag 16 januari 2021 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Deportivo Alavés (5-0)

Het Copa Del Rey duel tussen Almería en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 5-0 overwinning voor Almería. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door U. Sadiq, waarmee Almería met 1-0 de leiding nam. In de 35e minuut moest T. Pina van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Javier Alberola Rojas een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Deportivo Alavés verder met een speler minder. In de 45e werd de voorsprong voor Almería verdubbeld dankzij een doelpunt van A. Aketxe.

In de 46e minuut volgde een derde treffer van Almería, waarmee U. Sadiq zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 52e werkte R. Battaglia de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 4-0 kwam te staan. In de 81e minuut werd de stand op 5-0 gezet na een benutte penalty van Almería speler J. Villar.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Alberola Rojas en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Almería.

LIVE Almería - Deportivo Alavés 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Almería Doelpunt U. Sadiq met assist van J. Corpas Almería 1-0
35' Rode kaart Deportivo Alavés Rode kaart voor T. Pina Deportivo Alavés
37' Gele kaart Almería Gele kaart voor S. Costa Almería
42' Gele kaart Almería Gele kaart voor J. Corpas Almería
45' Doelpunt Almería Doelpunt A. Aketxe met assist van J. Corpas Almería 2-0
46' Doelpunt Almería Doelpunt U. Sadiq Almería 3-0
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel R. Battaglia voor J. Guidetti Deportivo Alavés
52' Eigen doelpunt Almería Eigen doelpunt R. Battaglia Almería 4-0
61' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Garcia voor Jota Deportivo Alavés
61' Wissel Deportivo Alavés Wissel A. Marin voor J. Lopez Deportivo Alavés
61' Wissel Deportivo Alavés Wissel Burgui voor B. Sainz Deportivo Alavés
65' Wissel Almería Wissel J. Lazo voor J. Carvalho Almería
65' Wissel Almería Wissel L. Robertone voor A. Aketxe Almería
65' Wissel Almería Wissel F. Villalba voor J. Corpas Almería
70' Gele kaart Almería Gele kaart voor U. Sadiq Almería
71' Wissel Deportivo Alavés Wissel F. Lejeune voor V. Laguardia Deportivo Alavés
74' Wissel Almería Wissel J. Villar voor U. Sadiq Almería
74' Wissel Almería Wissel R. Petrovic voor S. Costa Almería
81' Penalty Almería Penalty J. Villar Almería 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Deportivo Alavés
Opstellingen Almería - Deportivo Alavés
De opstellingen van Almería en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almería gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Almería - Deportivo Alavés

Almería en Deportivo Alavés spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Almería en Deportivo Alavés elkaar treffen in de Copa Del Rey.