Nabeschouwing Amorebieta - Sporting Gijón (0-1) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 7 januari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Amorebieta het donderdag 7 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Municipal de Urritxe in Amorebieta-Echano.

Via de Amorebieta - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amorebieta - Sporting Gijón (0-1)

Het Copa Del Rey duel tussen Amorebieta en Sporting Gijón is onder leiding van scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Gijón. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door C. Salvador, waarmee Sporting Gijón met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Amorebieta dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sporting Gijón uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Amorebieta - Sporting Gijón 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amorebieta - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Amorebieta Wissel I. Seguin voor B. Leiza Amorebieta
65' Wissel Sporting Gijón Wissel A. Garcia voor N. Cumic Sporting Gijón
66' Wissel Sporting Gijón Wissel C. Salvador voor J. Fuego Sporting Gijón
66' Wissel Amorebieta Wissel I. Bilbao voor G. Larrucea Amorebieta
67' Wissel Amorebieta Wissel I. Unzueta voor K. Obieta Amorebieta
70' Wissel Sporting Gijón Wissel U. Djurdjevic voor A. Vazquez Sporting Gijón
74' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt C. Salvador Sporting Gijón 0-1
77' Wissel Amorebieta Wissel M. Alvaro voor E. Molina Amorebieta
77' Wissel Amorebieta Wissel J. Irazabal voor Aimar Amorebieta
89' Wissel Sporting Gijón Wissel J. Babin voor M. Trabanco Sporting Gijón
92' Gele kaart Amorebieta Gele kaart voor M. Alvaro Amorebieta
93' Gele kaart Sporting Gijón Gele kaart voor N. Manzambi Sporting Gijón
Video hoogtepunten en samenvatting Amorebieta - Sporting Gijón
Opstellingen Amorebieta - Sporting Gijón
De opstellingen van Amorebieta en Sporting Gijón zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Amorebieta gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sporting Gijón zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Amorebieta - Sporting Gijón

Amorebieta en Sporting Gijón spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Jesús Trujillo Suárez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Amorebieta en Sporting Gijón elkaar treffen in de Copa Del Rey.