Nabeschouwing Burgos - Espanyol (0-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 6 januari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Burgos het woensdag 6 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de El Plantío in Burgos.

Via de Burgos - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burgos - Espanyol (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Burgos en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter José Antonio López Toca geëindigd in een 0-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door Wu Lei, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Espanyol opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het M. Svensson die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Espanyol.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Espanyol.

LIVE Burgos - Espanyol 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burgos - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Wissel Burgos Wissel J. Garcia voor A. Rodriguez Perez Burgos
56' Wissel Burgos Wissel R. Lobato voor L. Pisculichi Burgos
57' Doelpunt Espanyol Doelpunt Wu Lei met assist van D. Vila Espanyol 0-1
64' Wissel Espanyol Wissel A. Vadillo voor M. Vargas Espanyol
72' Wissel Burgos Wissel G. Cerrajeria voor U. Elgezabal Burgos
72' Wissel Burgos Wissel C. Medina voor Guillermo Burgos
72' Wissel Burgos Wissel M. Munoz voor E. Undabarrena Burgos
74' Wissel Espanyol Wissel A. Lopez voor N. Melamed Espanyol
75' Wissel Espanyol Wissel J. Carreras voor F. Merida Espanyol
85' Wissel Espanyol Wissel M. Svensson voor Wu Lei Espanyol
85' Wissel Espanyol Wissel K. Bare voor F. Calero Espanyol
86' Gele kaart Burgos Gele kaart voor R. Navarro Burgos
93' Doelpunt Espanyol Doelpunt M. Svensson Espanyol 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Burgos - Espanyol
Opstellingen Burgos - Espanyol
De opstellingen van Burgos en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burgos gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Burgos - Espanyol

Burgos en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Antonio López Toca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Burgos en Espanyol elkaar treffen in de Copa Del Rey.