Nabeschouwing Castellón - Tenerife (0-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 6 januari 2021 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Castellón het woensdag 6 januari 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Tenerife. De wedstrijd wordt gespeeld in Nou Estadi Castalia in Castellón de la Plana.

Via de Castellón - Tenerife live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Castellón - Tenerife (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Castellón en Tenerife is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 0-2 overwinning voor Tenerife. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Tenerife kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van V. Vada. Tenerife vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Ruiz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 79e minuut was de ideale kans voor Castellón om te scoren. V. Garcia was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Tenerife.

LIVE Castellón - Tenerife 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Castellón - Tenerife teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Tenerife Doelpunt V. Vada met assist van G. Zarfino Tenerife 0-1
32' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor V. Vada Tenerife
40' Gele kaart Castellón Gele kaart voor J. Ortuno Castellón
40' Wissel Castellón Wissel R. Diez voor C. Diaz Castellón
45' Doelpunt Tenerife Doelpunt C. Ruiz met assist van G. Zarfino Tenerife 0-2
58' Wissel Tenerife Wissel A. Bermejo Escribano voor Nono Tenerife
60' Wissel Tenerife Wissel N. Sipcic voor Javi Alonso Tenerife
60' Wissel Tenerife Wissel A. Sanz voor G. Zarfino Tenerife
67' Wissel Castellón Wissel J. Sanchez voor C. Delgado Castellón
74' Wissel Castellón Wissel J. Fernandez voor J. Carrillo Castellón
74' Wissel Castellón Wissel A. Marcos voor A. Ruiz Castellón
76' Wissel Tenerife Wissel J. Padilla voor C. Ruiz Tenerife
76' Wissel Tenerife Wissel A. Munoz voor Suso Tenerife
78' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor A. Sanz Tenerife
79' Penalty gemist Castellón Penalty gemist V. Garcia Castellón
82' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor A. Jimenez Tenerife
85' Gele kaart Tenerife Gele kaart voor A. Bermejo Escribano Tenerife
Video hoogtepunten en samenvatting Castellón - Tenerife
Opstellingen Castellón - Tenerife
De opstellingen van Castellón en Tenerife zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Castellón gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tenerife zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Castellón - Tenerife

Castellón en Tenerife spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Castellón en Tenerife elkaar treffen in de Copa Del Rey.