Nabeschouwing Cornellà - Barcelona (0-2) (na verlenging) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 21 januari 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Cornellà het donderdag 21 januari 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Nuevo Municipal de Cornella in Cornella de Llobregat.

Via de Cornellà - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cornellà - Barcelona (0-2) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Cornellà en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 0-2 overwinning voor Barcelona. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Barcelona dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 39e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. Pjanic van FC Barcelona via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. FC Barcelona kreeg via O. Dembele in de 80e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter César Soto Grado de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 0-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 92e minuut gemaakt door O. Dembele waardoor FC Barcelona met 0-1 aan de leiding kwam.

In de 118e minuut moest Cornellà verder met een man minder, nadat A. Estelles een tweede gele kaart kreeg. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte M. Braithwaite de voorsprong door in de 121e minuut de 0-2 te scoren voor FC Barcelona.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter César Soto Grado af en was het Barcelona die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-2 overwinning.

LIVE Cornellà - Barcelona 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cornellà - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor R. Puig FC Barcelona
38' Gele kaart Cornellà Gele kaart voor A. Estelles Cornellà
39' Penalty gemist FC Barcelona Penalty gemist M. Pjanic FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel O. Dembele voor R. Puig FC Barcelona
57' Gele kaart Cornellà Gele kaart voor K. Presa Cornellà
68' Wissel Cornellà Wissel Chiqui voor M. Marcet Cornellà
68' Wissel Cornellà Wissel G. Carmona Doya voor J. Ontiveros Cornellà
74' Wissel FC Barcelona Wissel S. Busquets voor I. Moriba FC Barcelona
74' Wissel FC Barcelona Wissel Pedri voor Trincao FC Barcelona
80' Penalty gemist FC Barcelona Penalty gemist O. Dembele FC Barcelona
84' Wissel Cornellà Wissel A. Sanmarti voor K. Presa Cornellà
92' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt O. Dembele met assist van Pedri FC Barcelona 0-1
96' Gele kaart Cornellà Gele kaart voor Agus Medina Cornellà
97' Wissel Cornellà Wissel A. Pla Peguero voor Eloy Cornellà
101' Wissel FC Barcelona Wissel K. De La Fuente voor A. Griezmann FC Barcelona
106' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor M. Pjanic FC Barcelona
118' Tweede gele kaart Cornellà Tweede gele kaart voor A. Estelles Cornellà
121' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt M. Braithwaite met assist van Pedri FC Barcelona 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cornellà - Barcelona
Opstellingen Cornellà - Barcelona
De opstellingen van Cornellà en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cornellà gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cornellà - Barcelona

Cornellà en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cornellà en Barcelona elkaar treffen in de Copa Del Rey.