Nabeschouwing Cornellà - Zamora Fútbol Club (3-2) || Copa Del Rey 2014/2015

Woensdag 10 september 2014 - 21:00 uur



In de Copa Del Rey 2014/2015 neemt Cornellà het woensdag 10 september 2014 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Zamora Fútbol Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de la Via Fèrria (Cornellá de Llobregat) in Cornellá de Llobregat.

Via de Cornellà - Zamora Fútbol Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cornellà - Zamora Fútbol Club (3-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Cornellà en Zamora Fútbol Club is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Cornellà. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Cornellà op voorsprong te komen via een doelpunt van Sergio Gómez. Helaas voor Cornellà werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Zamora Fútbol Club dat via Arkaitz Ruiz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Arkaitz Ruiz dacht na 49 minuten te scoren voor Zamora Fútbol Club, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Cornellà via Álex Gallar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 67 minuten spelen wist Cornellà via David García de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cornellà - Zamora Fútbol Club
Goals
3
2
LIVE Cornellà - Zamora Fútbol Club 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cornellà - Zamora Fútbol Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Cornellà Doelpunt Sergio Gómez Cornellà
30' Doelpunt Zamora Fútbol Club Doelpunt Arkaitz Ruiz Zamora Fútbol Club
49' Penalty Zamora Fútbol Club Penalty Arkaitz Ruiz Zamora Fútbol Club
59' Doelpunt Cornellà Doelpunt Álex Gallar Cornellà
67' Doelpunt Cornellà Doelpunt David García Cornellà
Video hoogtepunten en samenvatting Cornellà - Zamora Fútbol Club
Opstellingen Cornellà - Zamora Fútbol Club

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cornellà - Zamora Fútbol Club

Cornellà en Zamora Fútbol Club spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat Cornellà en Zamora Fútbol Club elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst Cornellà 0
Winst Zamora Fútbol Club 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Cornellà - Zamora Fútbol Club Opstelling Cornellà Opstelling Zamora Fútbol Club Live Cornellà - Zamora Fútbol Club Live Cornellà - Zamora Fútbol Club kijken Cornellà - Zamora Fútbol Club kijken Live Cornellà - Zamora Fútbol Club stream Cornellà - Zamora Fútbol Club Fox Sports Nabeschouwing Cornellà - Zamora Fútbol Club Uitslag Cornellà - Zamora Fútbol Club Statistieken Cornellà - Zamora Fútbol Club Copa Del Rey 2014/2015 Cornellà - Zamora Fútbol Club wedden Cornellà - Zamora Fútbol Club gokken Cornellà - Zamora Fútbol Club Unibet