Nabeschouwing Girona - Lugo (2-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2020/2021

Donderdag 7 januari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Girona het donderdag 7 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lugo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Lugo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Lugo (2-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Girona en Lugo is onder leiding van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias geëindigd in een 2-1 overwinning voor Girona. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Girona dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 104e minuut door C. Ramos De la Flor, waarmee Lugo met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Djalo zorgde ervoor dat Girona op 1-1 kwam te staan in de 115e minuut. In de 122e minuut zette S. Bueno zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Girona de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias af en was het Girona die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Girona - Lugo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Lugo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Lugo Gele kaart voor A. Escobar Lugo
46' Wissel Girona Wissel P. Moreno voor V. Fernandez Girona
46' Wissel Lugo Wissel C. Herrera voor H. Rama Lugo
52' Gele kaart Lugo Gele kaart voor G. Valentin Lugo
53' Gele kaart Girona Gele kaart voor D. E. Franquesa Girona
60' Wissel Lugo Wissel L. C. Lois voor R. Canella Lugo
60' Wissel Lugo Wissel C. Ramos De la Flor voor G. Valentin Lugo
64' Wissel Girona Wissel P. V. Delgado voor Alex Pachon Girona
64' Wissel Girona Wissel A. Martinez voor D. E. Franquesa Girona
68' Wissel Lugo Wissel X. Torres voor M. El Hacen Lugo
70' Wissel Girona Wissel S. Cristoforo voor I. Kebe Girona
80' Wissel Lugo Wissel F. Venancio voor Pedro Lopez Lugo
91' Wissel Lugo Wissel Carrillo voor A. Escobar Lugo
91' Wissel Girona Wissel Y. Barcenas voor Y. Couto Girona
104' Doelpunt Lugo Doelpunt C. Ramos De la Flor met assist van C. Herrera Lugo 0-1
105' Wissel Girona Wissel M. Sylla voor R. Terrats Girona
105' Gele kaart Lugo Gele kaart voor F. Seoane Lugo
106' Gele kaart Lugo Gele kaart voor X. Torres Lugo
115' Eigen doelpunt Girona Eigen doelpunt M. Djalo Girona 1-1
122' Doelpunt Girona Doelpunt S. Bueno Girona 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Lugo
Opstellingen Girona - Lugo
De opstellingen van Girona en Lugo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Girona gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lugo zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Girona - Lugo

Girona en Lugo spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Girona en Lugo elkaar treffen in de Copa Del Rey.