Nabeschouwing Haro - Rayo Vallecano (1-3) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 6 januari 2021 - 17:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Haro het woensdag 6 januari 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal El Mazo in Haro.

Via de Haro - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Haro - Rayo Vallecano (1-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Haro en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Dámaso Arcediano Monescillo geëindigd in een 1-3 overwinning voor Rayo Vallecano. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Y. Qasmi, waarmee Rayo Vallecano met 0-1 de leiding nam. Rayo Vallecano vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Martin op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut wist Haro de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Iruarrizaga.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor Rayo Vallecano vergroot nadat A. Martin de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Rayo Vallecano.

LIVE Haro - Rayo Vallecano 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Haro - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt Y. Qasmi met assist van A. Martin Rayo Vallecano 0-1
45' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt A. Martin met assist van J. Montiel Rayo Vallecano 0-2
58' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Rayo Vallecano
59' Gele kaart Haro Gele kaart voor Haro
60' Wissel Rayo Vallecano Wissel E. Velazquez voor E. Saveljich Rayo Vallecano
60' Wissel Rayo Vallecano Wissel Isi voor Bebe Rayo Vallecano
65' Wissel Haro Wissel A. Butzke voor I. Garrido Haro
65' Wissel Haro Wissel J. Iruarrizaga voor J. Quintana Haro
65' Doelpunt Haro Doelpunt J. Iruarrizaga Haro 1-2
72' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt A. Martin met assist van L. Advincula Rayo Vallecano 1-3
73' Wissel Rayo Vallecano Wissel Antonin voor Y. Qasmi Rayo Vallecano
74' Wissel Haro Wissel I. Manjon voor M. Bueno Haro
82' Wissel Haro Wissel M. Gomez voor A. Morgado Haro
82' Wissel Haro Wissel Barcina Txomin voor J. Echaide Haro
83' Wissel Rayo Vallecano Wissel M. Echarri voor A. Martin Rayo Vallecano
Video hoogtepunten en samenvatting Haro - Rayo Vallecano
Opstellingen Haro - Rayo Vallecano
De opstellingen van Haro en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Haro gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Aitor Calle Hernández
Wissels Haro
Voorbeschouwing Haro - Rayo Vallecano

Haro en Rayo Vallecano spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dámaso Arcediano Monescillo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Haro en Rayo Vallecano elkaar treffen in de Copa Del Rey.