Nabeschouwing Internacional - Linares Deportivo (0-3) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 16 december 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Internacional het woensdag 16 december 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Linares Deportivo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Municipal, Villaviciosa de Odón in Villaviciosa de Odón.

Via de Internacional - Linares Deportivo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Internacional - Linares Deportivo (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Internacional en Linares Deportivo is onder leiding van scheidsrechter Andrés Fuentes Molina geëindigd in een 0-3 overwinning voor Linares Deportivo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door F. Carnicer, waarmee Linares Deportivo met 0-1 de leiding nam. Linares Deportivo vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Alarcon op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. Alarcon van Linares Deportivo die de 0-3 wist te maken in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andrés Fuentes Molina, waardoor Linares Deportivo een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Internacional - Linares Deportivo 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Internacional - Linares Deportivo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Linares Deportivo Doelpunt F. Carnicer met assist van Rodri Linares Deportivo 0-1
46' Wissel Internacional Wissel P. Aguilera voor F. Cortes Internacional
46' Wissel Internacional Wissel G. Poley voor A. Cortijo Internacional
47' Wissel Linares Deportivo Wissel R. Alarcon voor M. Mas Linares Deportivo
54' Doelpunt Linares Deportivo Doelpunt R. Alarcon met assist van R. Sanchidrian Linares Deportivo 0-2
62' Wissel Linares Deportivo Wissel F. Lara voor F. Carnicer Linares Deportivo
64' Wissel Internacional Wissel A. De Mesa Garrido voor A. Rashiti Internacional
66' Wissel Internacional Wissel V. Villacanas voor D. Rabadan Internacional
71' Gele kaart Internacional Gele kaart voor J. Moyano Internacional
73' Gele kaart Linares Deportivo Gele kaart voor Neto Linares Deportivo
76' Wissel Linares Deportivo Wissel Perejon voor Rodri Linares Deportivo
76' Wissel Linares Deportivo Wissel T. Garcia voor Neto Linares Deportivo
79' Wissel Internacional Wissel A. Mancebo voor F. Reguera Internacional
88' Doelpunt Linares Deportivo Doelpunt R. Alarcon Linares Deportivo 0-3
89' Wissel Linares Deportivo Wissel A. Canete voor G. Cortes Linares Deportivo
Video hoogtepunten en samenvatting Internacional - Linares Deportivo
Opstellingen Internacional - Linares Deportivo
Voorbeschouwing Internacional - Linares Deportivo

Internacional en Linares Deportivo spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrés Fuentes Molina en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Internacional en Linares Deportivo elkaar treffen in de Copa Del Rey.