Nabeschouwing Linares Deportivo - Sevilla (0-2) || Copa Del Rey 2020/2021

Dinsdag 5 januari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Linares Deportivo het dinsdag 5 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Linarejos in Linares.

Via de Linares Deportivo - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Linares Deportivo - Sevilla (0-2)

Het Copa Del Rey duel tussen Linares Deportivo en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Oscar, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van F. Lara zorgde ervoor dat Sevilla op 0-2 kwam te staan in de 47e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sevilla.

LIVE Linares Deportivo - Sevilla 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Linares Deportivo - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Linares Deportivo Gele kaart voor J. Cruz Linares Deportivo
46' Doelpunt Sevilla Doelpunt Oscar Sevilla 0-1
47' Gele kaart Linares Deportivo Gele kaart voor F. Carnicer Linares Deportivo
47' Eigen doelpunt Sevilla Eigen doelpunt F. Lara Sevilla 0-2
61' Wissel Linares Deportivo Wissel J. M. Gomez Meneses voor G. Cortes Linares Deportivo
61' Wissel Linares Deportivo Wissel R. Alarcon voor M. Mas Linares Deportivo
73' Gele kaart Linares Deportivo Gele kaart voor F. Lara Linares Deportivo
74' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor L. de Jong Sevilla
74' Wissel Sevilla Wissel F. Vazquez voor M. El Haddadi Sevilla
74' Wissel Linares Deportivo Wissel R. Sanchidrian voor T. Garcia Linares Deportivo
74' Wissel Linares Deportivo Wissel L. Lara voor I. Cano Linares Deportivo
82' Wissel Sevilla Wissel J. Gnagnon voor O. Torres Sevilla
82' Wissel Sevilla Wissel J. Jordan voor Fernando Sevilla
82' Wissel Linares Deportivo Wissel Neto voor F. Carnicer Linares Deportivo
Video hoogtepunten en samenvatting Linares Deportivo - Sevilla
Opstellingen Linares Deportivo - Sevilla
De opstellingen van Linares Deportivo en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Linares Deportivo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Linares Deportivo - Sevilla

Linares Deportivo en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Linares Deportivo en Sevilla elkaar treffen in de Copa Del Rey.