Nabeschouwing Marchamalo - Huesca (2-3) (na verlenging) || Copa Del Rey 2020/2021

Dinsdag 15 december 2020 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Marchamalo het dinsdag 15 december 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio La Solana in Marchamalo.

Via de Marchamalo - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marchamalo - Huesca (2-3) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Marchamalo en Huesca is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 2-3 overwinning voor Huesca. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Huesca dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Rafa Mir, waarmee Huesca met 0-1 de leiding nam. Marchamalo kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Carlos Fernández, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 94e minuut zette Rafa Mir zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Huesca de leiding in de wedstrijd nam.

Na 111 minuten werd de voorsprong voor Huesca vergroot nadat Rafa Mir de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Marchamalo dat in de 118e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat José Cerro de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter José Luis Munuera Montero af en was het Huesca die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

LIVE Marchamalo - Huesca 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marchamalo - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Huesca Doelpunt Rafa Mir met assist van Pedro López Huesca 0-1
42' Gele kaart Marchamalo Gele kaart voor Nachete Marchamalo
46' Wissel Huesca Wissel K. Nwakali voor I. Doumbia Huesca
46' Wissel Huesca Wissel Eugeni Valderrama voor Juan Carlos Huesca
55' Wissel Marchamalo Wissel José Cerro voor Juan Rojo Marchamalo
55' Wissel Marchamalo Wissel Guille Atance voor Juan Martínez Marchamalo
56' Gele kaart Huesca Gele kaart voor K. Nwakali Huesca
63' Doelpunt Marchamalo Doelpunt Carlos Fernández met assist van Jonatan Abuin Marchamalo 1-1
75' Wissel Marchamalo Wissel Alberto Moraga voor Victor Illana Marchamalo
76' Wissel Huesca Wissel Javi Ontiveros voor Dani Escriche Huesca
83' Wissel Marchamalo Wissel Daniel Fernández voor Diego del Amo Marchamalo
94' Doelpunt Huesca Doelpunt Rafa Mir Huesca 1-2
105' Wissel Marchamalo Wissel Dani Ponce voor Nachete Marchamalo
111' Doelpunt Huesca Doelpunt Rafa Mir met assist van Javi Ontiveros Huesca 1-3
113' Wissel Huesca Wissel Kevin Omoruyi voor Rafa Mir Huesca
114' Wissel Huesca Wissel Manuel Galán voor Jaime Seoane Huesca
118' Doelpunt Marchamalo Doelpunt José Cerro met assist van Daniel Fernández Marchamalo 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Marchamalo - Huesca
Opstellingen Marchamalo - Huesca
De opstellingen van Marchamalo en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marchamalo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Huesca zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Marchamalo - Huesca

Marchamalo en Huesca spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Marchamalo en Huesca elkaar treffen in de Copa Del Rey.