Nabeschouwing Olot - Osasuna (0-3) || Copa Del Rey 2020/2021

Woensdag 6 januari 2021 - 19:00 uur

In de Copa Del Rey 2020/2021 neemt Olot het woensdag 6 januari 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp Municipal d'Olot in Olot.

Via de Olot - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olot - Osasuna (0-3)

Het Copa Del Rey duel tussen Olot en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 0-3 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Osasuna kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Oier. Osasuna vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Budimir op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 0-3 doordat E. Barja van Osasuna een penalty wist te benutten in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José María Sánchez Martínez, waardoor Osasuna een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Olot - Osasuna 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olot - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Osasuna Doelpunt Oier met assist van U. Garcia Osasuna 0-1
15' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor J. Martinez Calvo Osasuna
16' Gele kaart Olot Gele kaart voor A. Vivancos Olot
34' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor U. Garcia Osasuna
61' Wissel Osasuna Wissel N. Vidal voor R. Torres Osasuna
61' Wissel Osasuna Wissel I. Perez voor Oier Osasuna
61' Wissel Osasuna Wissel A. Oroz voor J. Martinez Calvo Osasuna
64' Wissel Olot Wissel J. Xumetra voor A. Salinas Olot
65' Doelpunt Osasuna Doelpunt A. Budimir met assist van Jony Osasuna 0-2
69' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor I. Perez Osasuna
69' Wissel Olot Wissel M. Chabboura voor E. Amagat Olot
69' Wissel Olot Wissel J. Maso voor J. Delgado Olot
72' Wissel Osasuna Wissel B. Llamas voor A. Budimir Osasuna
83' Wissel Osasuna Wissel K. Saverio voor Jony Osasuna
84' Wissel Olot Wissel J. Arumi Garcia voor A. Vivancos Olot
84' Wissel Olot Wissel K. Grant voor J. Soler Olot
91' Penalty Osasuna Penalty E. Barja Osasuna 0-3
94' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor R. Navas Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Olot - Osasuna
Opstellingen Olot - Osasuna
De opstellingen van Olot en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olot gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Olot - Osasuna

Olot en Osasuna spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olot en Osasuna elkaar treffen in de Copa Del Rey.